Se anunta o toamna de foc pentru Atelierele ILBAH, cu multe evenimente frumoase, menite sa deschida participantilor mintea spre cunoastere si implinire profesionala. Iata mai jos o parte din evenimentele de anvergura la care vom participa in perioada urmatoare:


Textile Technology Show (TTS)
13 – 15 Septembrie, Pavilionul B, Romexpo


Suntem mandri sa anuntam ca am devenit partenerii oficiali ai primei editii Textile Technology Show (TTS), o noua expozitie marca EuroExpo, adresata industriei textile din raionul sud-est european. In perioada 13-15 Septembrie, trainerii Atelierele ILBAH in parteneriat cu cei de la Cusut si Brodat vor sustine workshopuri de croitorie, tipare, broderie, drapaj si desen de moda, dar si o demonstratie inedita in care veti descoperi care sunt pasii de urmat pentru a realiza un sacou barbatesc la cele mai inalte standarde de calitate. Masinile de cusut si brodat puse la dispozitie in cadrul evenimentului fac parte din varful de gama Brother.

Participarea la workshopurile organizate de Atelierele ILBAH la TTS se face in mod GRATUIT, insa este necesara o inscriere prealabila aici: https://www.textilshow.ro/workshopurile-tts/. Locurile sunt limitate!


BIFE-SIM 2018 | Targ international de mobila, echipamente si accesorii
12 – 16 Septembrie, Pavilioanele B1 si B2, Romexpo


atelierele-ilbah-la-bife-2018-4-970x350

Cu o suprafata totala de 30.000 mp, interior si exterior, Targul international de mobila, echipamente si accesorii BIFE-SIM este visul oricarui pasionat de design interior. Evenimentul cuprinde expozitii de mobilier de cea mai inalta calitate si o oferta completa de echipamente si utilaje de ultima ora pentru prelucrarea lemnului. Pe tot parcursul celor 5 zile, experti in mobilier, producatori, importatori, comercianti, distribuitori, arhitecti si designeri vor oferi solutii practice ingenioase vizitatorilor privind organizarea eficienta a spatiului in functie de buget, suprafata disponibila, stil sau cromatica.

Arh. Miruna Ardelean, trainer al Cursului de Design Interior Atelierele ILBAH si premiat Artistul Anului 2017 la Gala Unica, va sustine o conferinta de anvergura!


Cosmetics Beauty Hair | 
27 – 30 Septembrie, Pavilion B2, Romexpo


atelierele-ilbah-la-cosmetics-beauty-hair-2018

Echipa Atelierele ILBAH va fi prezenta la cel mai mare eveniment de Beauty din Romania, Cosmetics Beauty Hair! Expozitia aduce laolalta cei mai importanti producatori, importatori si distribuitori de produse, mobilier si echipamente de ingrijire corporala, hairstyling sau cosmetica, plus unii dintre cei mai buni make-up artisti si hairstylisti din Romania si din strainatate.

Te asteptam in standul Atelierele ILBAH, unde vei putea beneficia de sesiuni GRATUITE de infrumusetare si de super reduceri la Cursurile noastre din sectiunea Beauty!


Zilele Internationale ale Frumusetii  (ZIF) | Editia a II-a
27 – 30 Septembrie, Pavilion B2, Romexpo


 

Ajuns deja la cea de-a doua editie, ZIF, un eveniment marca Atelierele ILBAH si Beauty One, va avea loc in cadrul Cosmetics Beauty Hair 2018. La Zilele Internationale ale Frumusetii vei putea participa la Masterclass-uri, Ateliere si Demonstratii GRATUITE in domeniul Beauty, dedicate atat profesionistilor, cat si amatorilor pasionati. Tehnici si tendinte de ultima ora din make-up, hairstyling, nail art sau cosmetica, dar si cei mai prestigiosi distribuitori de produse cosmetice si aparatura din Romania – acestea sunt doar o parte din surprizele pe care vi le-am pregatit pentru editia de toamna a ZIF 2018! Mai multe detalii pe: www.zilelefrumusetii.ro


MODEXPO
27 – 30 Septembrie, Pavilion B2, Romexpo


atelierele-ilbah-la-modexpo-2018-1-970x350

MODEXPO este o expozitie de contractare si vanzare a produselor textile, reprezentand platforma optima pentru lansarea si comercializarea de noi produse vestimentare. In cadrul evenimentului veti descoperi o gama larga de articole de imbracaminte, blanarie si pielarie, incaltaminte, tesaturi si accesorii, cat si echipamente de ultima generatie dedicate industriei usoare.

Pentru ca scopul nostru este sa le oferim tot sprijinul de care au nevoie pentru a reusi, standul Atelierele ILBAH va fi pus la dispozitia talentatilor nostri absolventi, care v-au pregatit niste super surprize! In plus, veti avea ocazia sa participati la Workshopuri GRATUITE si sa admirati ultima generatie de masini de cusut si brodat marca Brother.


BIG BUILD 2018
1 – 5 Octombrie, Cumpana, Judetul Constanta


 

Pentru al doilea an consecutiv, echipa Atelierele ILBAH va face parte din proiectul Big Build, pentru a schimba viitorul unor persoane cu care viata nu a fost foarte blanda. Pe parcursul celor 5 zile, vom lucra cot la cot cu acesti oameni, vom lega noi prietenii si, ajutati de o intreaga echipa de ingineri constructori, vom reusi sa finalizam 8 case in timp doar 5 zile. Va puteti alatura si voi acestei echipei Atelierele ILBAH la Big Build 2018, contactandu-ne pe adresa de email pr@ateliereleilbah.ro.


#Creativo – Club Social de Cusut si Brodat
Data exacta si locatia vor fi comunicate in curand…


 

Urmeaza a VI-a editie #Creativo un eveniment de anvergura in domeniul Fashion, organizat de Atelierele ILBAH, Cusut si Brodat, Brother Romania si TiparedeCroitorie.ro! Conferintele #Creativo sunt sustinute de speakeri de top, designeri de succes, stilisti celebri, antreprenori din domeniul modei sau editori ai revistelor de fashion consacrate. Peste 1500 de persoane au participat la Conferintele si Atelierele Gratuite din cadrul evenimentului. La editia cu numarul VI, din toamna acestui an, este asteptat un numar record de participanti. Cei care au urmarit evenimentul de-a lungul anilor, au observat cu siguranta dezvoltarea constanta si armonioasa a acestuia. Si cum scopul este sa va impresionam cu fiecare editie, va promitem ca v-am pregatit si mai multe surprize! Mai multe detalii in curand pe: www.club-creativo.ro


Bucharest Fashion Week 2018 – Winter Edition
Data exacta si locatia vor fi comunicate in curand…


 

Ne mandrim cu 8 participari consecutive la Bucharest Fashion Week, cel mai important eveniment de moda din Romania si consideram ca acesta a devenit deja o traditie pentru cursantii Atelierele ILBAH. Cele mai bune creatii vestimentare ale cursantilor de la Design Vestimentar au ocazia de a fi prezentate pe scena BFW! La editia din iarna a BFW 2018 vom fi prezenti cu si mai multe momente spectaculoase. Stay tuned!