#AteliereleILBAH la BIFE-SIM 2018


Organizat in perioada 12-16 septembrie, in Pavilionul B, noua aripa expozitionala a Romexpo, BIFE-SIM se face remarcat ca fiind cel mai important targ de mobila, echipamente si accesorii din Romania. Cu accent pe calitate si noutate, evenimentul scoate in evidenta cele mai noi tendinte in materie de design interior, dar si ultimele tehnologii si metode de prelucrare a lemnului.

Pentru ca iubim sa ne implicam in proiecte inedite, am decis sa condimentam putin lucrurile cu nu mai putin de 6 evenimente unice, marca Atelierele ILBAH! Pe parcursul celor 5 zile de BIFE-SIM, aveti ocazia sa participati la Workshopuri GRATUITE de design interior si de eveniment, de home deco sau instalatii florale, incununate de o Conferinta super utila si interesanta despre importanta luminii intr-un spatiu arhitectural!

Sunteti curiosi ce v-am pregatit? Sa le luam pe rand:


Conferinta “Efectele Luminii in Designul de Interior”


Atelierele-ILBAH-anunta-Conferinte-si-Workshopuri-inedite-la-BIFE-SIM-2018-4Cand? Pe 16 septembrie, ora 12:00 PM

Unde? Sala Titulescu, Pavilionul B3 (etajul 1), Romexpo

Conferinta “Efectele Luminii in Designul de Interior” este sustinuta de arh. Miruna Ardelean, designer de interioare, urbanist si trainer al Cursului de Design Interior Atelierele ILBAH, premiat “Artistul Anului” la Gala Unica 2017.

Efectele Luminii in Designul de Interior

Lumina este probabil cel mai important element al oricărui interior. Are puterea de a schimba ambianta, cat și dimensiunea perceputa a unui spatiu, făcându-l totodată practic si functional.

Insa, o schema de iluminat nu presupune doar amplasarea corecta a luminilor sau stabilirea nivelului lor de intensitate. Corpurile de iluminat în sine constituie un element important de design și, atunci când sunt alese pentru a se potrivi perfect cu stilul unei incaperi, au potențialul de a da viață acelui spațiu.

In acest context, tema aleasa pentru Concursul “Do-It-Yourself / Art & Craft”, lansat in cadrul workshopului cu acelasi nume, a fost constructia unui corp de iluminat. Rezultatele vor fi expuse in cadrul Conferintei “Efectele Luminii in Designul de Interior”, iar cele mai bune creatii vor fi rasplatite cu super premii, marca Atelierele ILBAH:

Te poti inscrie la Conferinta aici: https://www.eventbrite.com/e/conferinta-efectele-luminii-in-designul-de-interior-tickets-49541814902


Workshop “New Design Trends. Photo Corner Decoration”


Atelierele-ILBAH-anunta-Conferinte-si-Workshopuri-inedite-la-BIFE-SIM-2018-5Cand? Pe 12 septembrie, ora 12:00 PM

Unde? Stand 314, Pavilionul B2, Romexpo

Vino sa creezi alaturi de Natasha Maxim, florist si trainer Atelierele ILBAH, un décor idilic, de poveste, perfect pentru imortalizarea momentelor magice alaturi de cei dragi! Folosind flori si elemente vegetale in tendinte, vei contribui la nasterea un photo corner floral, deprindere utila pentru viitoare evenimente sau pentru infrumusetarea casei tale.

Creatia ta va oferi vizitatorilor BIFE-SIM oportunitatea de a realiza fotografii de neuitat, pe tot parcursul celor 5 zile de eveniment.

Inscrie-te aici: https://www.eventbrite.com/e/workshop-photo-corner-new-design-trends-tickets-49541957328


Workshop “Living Wall Art. Design / Instalatii Florale”


Atelierele-ILBAH-anunta-Conferinte-si-Workshopuri-inedite-la-BIFE-SIM-2018-1

Cand? Pe 13 septembrie, ora 15:00 PM

Unde? Stand 314, Pavilionul B2, Romexpo

Esti un iubitor de natura, satul de agitatia vietii urbane, beton si poluare? Iubesti plantele si ai vrea sa creezi un coltisor de verdeata in locuinta sau biroul in care iti petreci mare parte din zi? Te asteptam la  Workshopul “Living Wall Art. Design / Instalatii Florale”, in cadrul caruia Anne Marie Popa, designer floral si trainer Atelierele ILBAH, iti va impartasii pasii crearii unui tablou vegetal spectaculos, menit sa aduca prospetime si un strop de culoare oricarui spatiu!

In urma participarii tale la workshop vei primi un tutorial cu instructiuni, informatie care te va ajuta sa  readuci la viata orice spatiu cu tablouri vii, creatie proprie!

Inscrie-te aici: https://www.eventbrite.com/e/workshop-instalatii-florale-design-living-wall-art-tickets-49541999454


Workshop “Home Deco. Flower Arrangement”


Atelierele-ILBAH-anunta-Conferinte-si-Workshopuri-inedite-la-BIFE-SIM-2018-2

Cand? Pe 14 septembrie, ora 12:00 PM

Unde? Stand 314, Pavilionul B2, Romexpo

Pune-ti amprenta creativa pe propria locuinta cu o decoratiune de efect, menita sa fure toate privirile oaspetilor tai! Cristina Toma, designer floral si trainer Atelierele ILBAH, iti va demonstra cum poti transforma un cadru metalic, o sfoara si cateva flori intr-o piesa spectaculoasa de arta decorativa!

Vino si tu la workshop si vei primi un tutorial cu instructiuni, informatie ce te va ajuta sa iti insufletesti caminul cu o decoratiune florala inedita, creatie proprie!

Inscrie-te aici: https://www.eventbrite.com/e/workshop-home-deco-flower-arrangement-tickets-49542139874


 Workshop “DIY cu Mariposa. Textured Wall Frame”


Atelierele-ILBAH-anunta-Conferinte-si-Workshopuri-inedite-la-BIFE-SIM-2018-3

Cand? Pe 15 septembrie, ora 14:00 PM

Unde? Stand 314, Pavilionul B2, Romexpo

Materialul textil reprezinta o parte importanta a designului de interior, fiind printre cele mai versatile si usor de manevrat elemente de folosit. Alaturi de Mariposa, unul dintre cei mai importanti vloggeri de handmade si DIY din Romania, vei invata sa conturezi o decoratiune de perete unica, prin care sa adaugi textura si culoare spatiului tau. Noi iti asiguram ustensilele, tu vii de acasa doar cu indemanarea!

Pe Mariposa o puteti urmari aici: https://www.youtube.com/user/mariposaromania

Inscrie-te aici la workshop: https://www.eventbrite.com/e/workshop-diy-cu-mariposa-textured-wall-frame-tickets-49542292330


 EVENT DESIGN. De la Concept la Implementare


Atelierele-ILBAH-anunta-Conferinte-si-Workshopuri-inedite-la-BIFE-SIM-2018-7

Cand? Pe 16 septembrie, ora 11:00 PM

Unde? Stand 314, Pavilionul B2, Romexpo

Invata sa planifici evenimente unice, cu design personalizat, care sa lase o impresie de durata tuturor invitatilor! Afla tot ce trebuie sa stii in materie de organizare de evenimente, de la locatii inedite si pana la cromatica si mobilier, de la Sorana Ionascu si Andra Noana, absolvente de Arhitectura, fondatoarele Wedding Details si traineri Atelierele ILBAH.

Inscrie-te aici: https://www.eventbrite.com/e/event-design-de-la-concept-la-implementare-tickets-49542362540

Important! Participarea la Workshopurile si Conferintele Atelierele ILBAH este gratuita, insa accesul in cadrul BIFE-SIM presupune achitarea unui bilet de intrare in valoare de 20 lei.


Parteneri: Beaucoupzero & La Maison

Parteneri Media: Design Theraphy, Acasa.ro  & Povestea Casei


SEE YOU THERE!