Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Atelierele ILBAH, alaturi de studentii geografi la concursul FotoPractica 2017

De curand am avut ocazia de a colabora cu Facultatea de Geografie din cadrul Universitatii Bucuresti pentru concursul FotoPractica 2017. Studentii s-au intrecut in a surprinde cele mai bune fotografii, iar castigatorii au sansa de a participa gratuit la cursul de Fotografie de la Atelierele ILBAH.


Cea de-a XV-a editie a concursului de fotografie organizat de Asociatia Studentilor Geografi s-a adresat tuturor studentilor pasionati de fotografie. De asemenea, a cuprins patru teme: Fotografie Artistica, Instantaneu, Traditional Romanesc si Stiintific. Astfel, cele mai bune fotografii care s-au integrat in fiecare tema au fost premiate.

Robert Paraschivoiu a obtinut locul I pentru cea mai buna fotografie artistica: “Fereastra catre lume”.

atelierele-ilbah-facultate-geografie-concurs-foto

Fotografia care a surprins cel mai bine un moment “Instantaneu” apartine lui Andrei-Theodor Ghioarca, cu titlul ”Armasar Lipitan”.

atelierele-ilbah-facultate-geografie-concurs-foto

Cea mai buna fotografie care s-a inscris in tema ”Traditional Romanesc” a fost realizata de Eugen Grama: “Sa nu uitati, eu o sa ma rog pentru voi!”.

atelierele-ilbah-facultate-geografie-concurs-foto

Raluca Laslau a realizat cea mai buna fotografie din sectiunea stiintifica, intitulata “Valea Balea – intre lumini si umbre”.

atelierele-ilbah-facultate-geografie-concurs-foto

Felicitari castigatorilor si mult succes in continuare!

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.