Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti...

Atelierele ILBAH, alaturi de studentii geografi la concursul FotoPractica 2017

De curand am avut ocazia de a colabora cu Facultatea de Geografie din cadrul Universitatii Bucuresti pentru concursul FotoPractica 2017. Studentii s-au intrecut in a surprinde cele mai bune fotografii, iar castigatorii au sansa de a participa gratuit la cursul de Fotografie de la Atelierele ILBAH.


Cea de-a XV-a editie a concursului de fotografie organizat de Asociatia Studentilor Geografi s-a adresat tuturor studentilor pasionati de fotografie. De asemenea, a cuprins patru teme: Fotografie Artistica, Instantaneu, Traditional Romanesc si Stiintific. Astfel, cele mai bune fotografii care s-au integrat in fiecare tema au fost premiate.

Robert Paraschivoiu a obtinut locul I pentru cea mai buna fotografie artistica: “Fereastra catre lume”.

atelierele-ilbah-facultate-geografie-concurs-foto

Fotografia care a surprins cel mai bine un moment “Instantaneu” apartine lui Andrei-Theodor Ghioarca, cu titlul ”Armasar Lipitan”.

atelierele-ilbah-facultate-geografie-concurs-foto

Cea mai buna fotografie care s-a inscris in tema ”Traditional Romanesc” a fost realizata de Eugen Grama: “Sa nu uitati, eu o sa ma rog pentru voi!”.

atelierele-ilbah-facultate-geografie-concurs-foto

Raluca Laslau a realizat cea mai buna fotografie din sectiunea stiintifica, intitulata “Valea Balea – intre lumini si umbre”.

atelierele-ilbah-facultate-geografie-concurs-foto

Felicitari castigatorilor si mult succes in continuare!

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.