Atelierele ILBAH

alaturi de

Organizatia Umanitara CONCORDIA


Atelierele ILBAH sunt alaturi de Organizatia Umanitara CONCORDIA in acest an pentru a aduce bucurie pe fetele copiilor care sunt in nevoie.

Daca ne urmariti de ceva timp deja stiti foarte bine ca ne place sa ne implicam in cat mai multe evenimente CSR care ajuta diverse cauze, fie ca vorbim despre sustenabilitate, drepturile omului sau acte de caritate, iar in acest an am decis sa fim alaturi de organizatia umanitara CONCORDIA si de evenimentul TARGUL GENEROZITATII PENTRU COPIII IN NEVOIE.


TARGUL GENEROZITATII PENTRU COPIII IN NEVOIE.


Dragi prieteni ai faptelor bune,

Cu totii simtim nevoia sa fim generosi cu cei mai putin norocosi dintre noi, iar cu cat se apropie sarbatorile sentimentul acesta devine și mai puternic.

CUM PUTETI PARTICIPA

1. Haideti pana pe 18 decembrie la unul dintre sediile Atelierele ILBAH Bucuresti si lasa sub brad un cadou, iar noi ne vom asigura ca ele vor ajunge in siguranta pe data de 19 decembrie la eveniment.

2. Haideti pe 19 decembrie la TARGUL GENEROZITATII PENTRU COPIII IN NEVOIE, pentru a fi cu un gest mai aproape de copiii ocrotiti de Organizatia Umanitara CONCORDIA!


CUM PUTETI FI GENEROSI

Oferiti jucarii, hainute, incaltaminte, carti pentru copii si rechizite, noi sau in stare foarte buna!

‍ Aduceti la eveniment obiecte sau prezentati-va serviciile din viata profesionala si oferiti-le celorlalți participanti, in cadrul unei mici licitatii!

☕ Pur si simplu veniti la cafeneaua Brutaria cu Povesti cu zambetul la voi, savurati o cafea, o prajitura sau un sandvia si aflati mai multe despre copiii ocrotiti de CONCORDIA si despre cum le puteti fi alaturi!

Impreuna, aducem bucurie si schimbam destine

Puteti urmari evenimentul pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/events/2445847615742104/


Atelierele ILBAH colaboreaza deja cu CONCORDIA pentru numeroase cauze. In portofoliul nostru, care cuprinde peste 45 de cursuri se numara si cursurile de croitorie, unde la final, cat si pe parcursul cursului, studentii realizeaza diferite articole vestimentare. Creatiile realizate in timpul cursului sunt daruite din inima, organizatiei Concordia, care s-a bucurat foarte mult de propunerea noastra, iar noi ne-am bucurat la randul nostru pentru ca am reusit sa aducem un zambet pe chipurile copiilor.

Craciun Fericit!