Trustul Burda deruleaza o campanie de abonamente la implinirea a 18 ani Practic(i)! Cititorii a patru reviste care vor decide sa se aboneze la acestea au sansa de a castiga o serie de premii diverse, printre care si cateva din partea Atelierele ILBAH!


Cele patru publicatii norocoase sunt urmatoarele: Practic in Bucatarie, Practic Idei Pentru casa, gradina si apartament, Practic Carticica Practica si Practic Draga mea pentru copii.

In primul rand, cei care vor decide sa se aboneze la una sau mai multe dintre aceste reviste, vor beneficia de o reducere de 25%. Mai mult, cititorii fideli vor avea oportunitatea de a castiga o serie de premii inedite!

Atelierele ILBAH ofera astfel un curs de Croitorie si unul de Decorator Floral, ambele autorizate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

La cursul de Croitorie cursantii invata sa stapaneasca masina de cusut, dar si tehnicile si trucurile ce stau in spatele pieselor vestimentare de calitate, pe langa tipurile de croiala, materialele potrivite, design, rezistenta produsului in timp si atentia la detalii.

Cursul de Decorator Floral ofera o perspectiva diferita asupra aranjamentelor florale si astfel cursantii invata sa le priveasca ca pe niste opere de arta in loc de simple obiecte decorative. Afland etapele constructiei acestor creatii care ne incanta cu parfumul lor, viitorii decoratori florali vor descoperi cum sa compuna povestea din spatele aranjamentelor florale.

Campania se desfasoara pana pe data de 31 august 2017.

atelierele-ilbah-campanie-burda-practic