Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Atelierele ILBAH, alaturi de Antena Group la deschiderea noului sezon!

Antena Group a lansat noua grila de toamna 2017 cu un mare show, de “Ziua X”! La Bucuresti, Iasi si Timisoara au avut loc o serie de concerte cu artisti cunoscuti din lumea muzicala, precum Delia, Carla’s Dreams, Alb Negru si multi altii. Atelierele ILBAH au fost alaturi de Antena Group, cursantii nostri realizand cu brio serviciile de machiaj si hairstyling.

atelierele-ilbah-antena-group-lansare-makeup-hairstyle

Mii de oameni au sosit in Piata Universitatii de „Ziua X” pentru a-si asculta cantaretii preferati. Prima parte a show-ului a fost prezentata de Florin Ristei si Diana Moldoveanu, iar cea de-a doua de catre Razvan si Dani. Astfel, pe scena au urcat Alb Negru, Raluka, Vlad Gherman (One), Cristina Ciobanasu, Matteo, Theo Rose, Delia si Carla’s Dreams.

atelierele-ilbah-antena-group-lansare-makeup-hairstyle

Multumim cursantilor de la cursurile de Machiaj Profesional si Coafor Stilist, care si-au pus in practica atat talentul, cat si abilitatile invatate la Atelierele ILBAH. De asemenea, multumim Beauty One pentru produsele de top utilizate de acestia.

atelierele-ilbah-antena-group-lansare-makeup-hairstyle

Daca va doriti sa aveti parte de asemenea experiente in cadrul Atelierele ILBAH, mai multe detalii despre cursul de Machiaj Profesional gasiti aici, iar despre cel de Coafor Stilist (Hairstylist) la urmatorul link.

atelierele-ilbah-antena-group-lansare-makeup-hairstyle

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.