Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Atelierele ILBAH a adus primavara la Cosmobeauty 2017, prin reduceri fabuloase si un stand pe masura!

Cosmobeauty reprezinta o importanta desfasurare de forta a industriei de Beauty din Romania. In cadrul acestui eveniment cu traditie cei mai importanti jucatori din domeniu isi expun produsele si prezinta noutatile in materie de Beauty.


Verde, plin de culoare si de viata, standul Atelierele ILBAH  a fost unul dintre cele mai apreciate de publicul prezent la expozitie.

Ca in fiecare an, cursantii Atelierele ILBAH au fost responsabili cu rasfatul doamnelor si domnisoarelor care au ales sa viziteze si anul acesta unul dintre cele mai importante targuri dedicate industriei de Beauty din Romania. Acestea au beneficiat de sesiuni gratuite de make-up si Hairstyling oferite de priceputii cursanti Atelierele ILBAH.

 

Rochii premiate in cadrul Romanian Fashion Philosophy 

Consultantii Atelierele ILBAH au purtat chiar creatii din colectia care a castigat premiul cel mare in cadrul festivalului de moda Romanian Fashion Philosophy. Colectia a fost realizata de una din grupele cursului de design vestimentar organizat de Atelierele ILBAH. (citeste aici mai multe detalii despre colectia Bloom2Blossom:  https://goo.gl/iDzAGL).

In cele 3 zile de expozitie consultantii Atelierele ILBAH au oferit informatii si reduceri substantiale celor interesati. Vezi aici lista de cursuri organizate de Atelierele ILBAH: //www.ateliereleilbah.ro/cursuri/


Uite aici mai multe poze de la standul Atelierele ILBAH din cadrul Cosmobeauty 2017:

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.