Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Atelierele ILBAH accesibile tuturor – Online sau la Sediu

Accesibil! Avantajos! Personalizat!


Cursurile tale preferate sunt acum cu un pas mai aproape de tine si mai accesibile ca niciodata. Misiunea noastra este sa livram cursuri de cea mai buna calitate, la cele mai bune standarde si disponibile pentru fiecare dintre dumneavoastra. Aici, la Atelierele ILBAH, punem accentul pe unicitate si dezvoltare personala, de aceea punem mereu nevoile dumneavoastra pe primul plan. Va oferim cele mai bune preturi, prin livrarea de programe personalizate si diferentiale pentru a acomoda nevoile si cerintele reale.


La Atelierele ILBAH, acum, va punem la dispozitie mai multe optiuni de a achita inscrierea la cursuri, folosind o gama variata de Carduri de Credit. Poti alege pana la 12 rate fara dobanda, mai mult de atat, poti opta pentru varianta de inscriere ONLINE sau la unul dintre sediile noastreBucuresti, Ploiesti, acum si Cluj.


Dezvoltarea intr-un cadru profesional nu a fost vreodata mai avantajoasa!


Va multumim si va asiguram ca vom incerca intotdeauna sa venim in intampinarea dumneavoastra cu cele mai bune solutii. Va invitam si pe dumneavoastra sa intrati in marea familie Atelierele ILBAH. Cu drag! 

Alege cursurile Atelierele ILBAH

 

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.