Pe 3 si 4 Decembrie au avut loc filmarile pentru Revelionul Starurilor, organizat de catre Antena 1, iar Atelierele ILBAH a fost in backstage! Cursantii nostri de la cursurile de Coafor si Make-up au avut oportunitatea sa realizeze look-urile atat al vedetelor prezente pe scena, cat si al dansatorilor.

Revelionul anului 2022 marcheaza al 22-lea an in care se organizeaza Revelionul Starurilor, prezentat de Dan Negru. Anul trecut, emisiunea a iesit pe locul 2 in Europa, intrecuta doar de transmisiunea televiziunii BBC. Astfel, asteptarile au fost mari pentru Revelionul din anul acesta.

Cu peste 90 de invitati, Revelionul Starurilor 2022 a fost o noapte exceptionala, si suntem mandri ca am luat parte la acest eveniment! Dan Negru, Maria Dragomiroiu, Mirabela Dauer, Monica Anghel, Bianca Dragusanu, Dorian Popa, Gheorghe Zamfir, Selly, Alex Velea, Cuza de la Noaptea Tarziu, Catalin Morosanu si multi altii au creat atmosfera atat pe scena, cat si in backstage.
Revelion Antena 1 Atelierele ILBAH

„Razboiul Generatiilor” a fost o seara de neuitat. Zeci de vedete indragite, muzica pentru toate gusturile, showmanship-ul lui Dan Negru, buna dispozitie si distractie, Revelionul Starurilor 2022 a avut toate ingredientele unui spectacol memorabil!

Multumim organizatorilor pentru oportunitatea oferita cursantilor nostri! A fost o experienta frumoasa, din care am invatat ce inseamna sa profesezi in domeniul televiziunii. Promptitudine, capacitatea de a te adapta oricarei situatii imprevizibile, de a schimba un look de zi intr-unul de noapte, de a lucra sub presiune.

Multumim cursantilor nostri pentru acceptarea acestei provocari! Felicitari pentru profesionalismul de care au dat dovada si pentru look-urile creative realizate!

Multumim cursantilor nostri pentru acceptarea acestei provocari! Felicitari pentru profesionalismul de care au dat dovada si pentru look-urile creative realizate!

Echipa de Hair: Doroftei Alina, Ibrisin Andra, Popescu Andreea, Tanase Gabriela, Ursaciuc Adriana

Echipa de Make-up: Baluta Andreea, Cristian Oana, Nicolae Aurelia, Tache Roxana, Tudor Ana Maria

Revelion Antena 1 Atelierele ILBAH

De asemenea, multumim prietenilor de la Beauty One care ne-au pus la dispozitie toate produsele folosite de echipa de Hair, si celor de la Paese pentru produsele oferite echipei de Make-up!

Am pasit in noul an facand ceea ce ne place: invatand ceva nou, ducandu-ne pasiunea pe culmi noi! Ne dorim ca anul 2022 sa urmeze acelasi curs de realizari, ca cel pe care l-am avut anul trecut!

La inceput de an nou, va dorim un calduros La Multi Ani si un 2022 plin de impliniri si realizari, de lucruri noi invatate, de pasiuni descoperite si visuri implinite!

Revelion Antena 1 Atelierele ILBAH

Va invitam sa vedeti mai multe imagini de la filmarile pentru Revelionul Starurilor 2022, pe pagina noastra de facebook.