Dragi traineri, cursanti, parteneri si intreaga echipa a Atelierele ILBAH,

Cu mandrie, dorim sa impartasim cu voi o veste extraordinara: Atelierele ILBAH a primit inca o data premiul pentru CEL MAI BUN CENTRU DE CALIFICARE SI FORMARE PROFESIONALA din Romania, in cadrul prestigiosului eveniment COSMOBEAUTY AWARDS 2023. Aceasta recunoastere este un adevarat onor si o confirmare a eforturilor noastre continue in a oferi servicii de cea mai inalta calitate.

Ne-am angajat de la inceput sa fim un centru de excelenta si sa ne ridicam mereu standardele profesionale. Acest premiu reprezinta o confirmare ca am atins acest obiectiv si ca suntem recunoscuti ca lideri in industrie. Insa, nu am fi reusit aceasta performanta fară contributia voastra valoroasa.

Trainerii nostri sunt sufletul si forta care pune in miscare Atelierele ILBAH. Va multumim din suflet pentru expertiza, dedicarea si entuziasmul pe care il investiti in formarea cursantilor. Fiecare dintre voi aduce o perspectiva unica si experienta in acest domeniu dinamic, contribuind la cresterea continua a cunostintelor noastre si la dezvoltarea abilitatilor profesionale ale tuturor celor care trec pragul Atelierelor ILBAH.

Cursantii Atelierele ILBAH sunt inima si spiritul comunitatii noastre. Fiecare dintre voi ne inspira si ne motiveaza sa fim mai buni si sa oferim cele mai bune servicii de formare profesionala. Suntem mandri de fiecare reusita a voastra si ne bucuram ca putem sa va ghidam si sa va sprijinim in parcursul vostru de dezvoltare personala si profesionala.

Partenerii nostri sunt sprijinul si colaboratorii de nadejde. Multumim ca ne-ati incredintat increderea voastra si ati ales sa colaborati cu noi in aceasta calatorie. Parteneriatele noastre solide si increderea reciproca ne-au permis sa construim un mediu de invatare si crestere de exceptie.

Cel mai bun centru de calificare si formare profesionala

Nu in ultimul rand, vrem sa transmitem un sincer „multumesc” intregii echipe Atelierele ILBAH. Sunteti o echipa remarcabila, dedicata si pasionata, iar acest premiu este rezultatul muncii voastre constante si a devotamentului vostru pentru excelenta.