Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

ARTISTIK Hair Style & Inspiration Show

Cursantii nostri de la Coafor Stilist au avut sansa minunata de a lucra intr-un mediu unde au intalnit profesionalismul la cele mai inalte cote si au colaborat cu niste personalitati de talie mondiala in Hair-Styling. Printre multi altii, vrem sa ii mentionam pe Joseph Koniak si Catalin Lungu pe care ii putem defini in putine cuvinte ca fiind trend-setteri, maestri sau mentori.

Nu multi stilisti la inceput de drum au ocazia sa lucreze cu ei si sa afle cateva dintre tainele meseriei lor, dar cursantii nostri s-au bucurat de aceasta oportunitate. Au fost martori la un eveniment de amploare, au fost parte activa a organizarii acestuia si au aflat inca odata ca au foarte multe beneficii personale si profesionale facand parte din echipa Atelierele ILBAH!

Multumim Cristina Rosca si Keune Romania pentru invitatie!

Mai multe poze puteti gasi pe Facebook:  click pe link »

 

Poster Keune Atelierele ILBAH

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.