Artistii ROTON Music: Oana Calin, Misha Miller, Aria Moon, Sabrina Stoica si LIA au luat parte la cursurile de automachiaj din cadrul Atelierele ILBAH si au invatat secretele din spatele unui machiaj reusit.

Care sunt principalele produse si ustensile de make-up ce nu trebuie sa lipseasca din trusa personala? Care sunt tipurile de ten si cum il intretinem? Cum corectam defectele si cum se executa tehnicile de iluminare, conturing sau strobing?

Toate aceste aspecte, dar si multe altele au fost acoperite de catre make-up artistul Alina Serbu, trainer Atelierele ILBAH. Vedetele ROTON MUSIC au luat pensulele in mana si au invatat sa realizeze cele mai uzuale tipuri de machiaj: corector, de zi, de seara si smokey eyes. Astfel, artistele au avut parte de consiliere de specialitate, au primit sfaturi utile despre ingrijirea tenului iar acum pot spune ca detin tehnica necesara pentru a-si realiza singure machiajele uzuale, de zi cu zi.

Inscrie-te si tu la cursul de Automachiaj

Cursul de Automachiaj de la Atelierele ILBAH te va ajuta sa descoperi care sunt tipurile de machiaj care ti se potrivesc cel mai bine si vei invata sa iti realizezi propriul machiaj folosind toate tehnicile invatate.