Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Arta machiajului la Makeup Forum 2019

Cum a fost la Makeup Forum #2, doua zile pline de culoare, voie buna si machiaje inedite.

In perioada 19-20 octombrie am fost prezenti la Make-up Forum, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate artei machiajului, care a avut loc la Palatul Telefoanelor. Au fost doua zile pline, unde cursantii Atelierele ILBAH au oferit sesiuni gratuite de machiaj pentru vizitatori, de la machiaje simple de zi pana la machiaje de seara in culori puternice.

 


Demonstratii oferite de trainerii Atelierele ILBAH


In cele doua zile Laura Perian, trainer Atelierele ILBAH si Make-Up Artist cu experienta, specializata in machiaje pentru sedinte foto, dar si editoriale de beauty. Marie Claire, Cosmopolitan, Men’s Health, Beau Monde a sustinut doua demonstratii de machiaj, Natural Looking si Disco Fever, alaturi de Maria Pasca, blogger si Alexandra Harieta, model.

 

Andreea Ianculescu, trainer Atelierele ILBAH si Make-up Artist MAC a sustinut duminica, 20 octombrie o demonstratie de Cat eyes!

 

Multumim!

Traineri: Laura Perian si Andreea Ianculescu

Fotografi: Leontine Pele, Dudau Marius Cosmin, Diana Atanasiu, Diana Atanasiuiorel Zaharia, Georgiana Mares

Make-up: Ana Goiu, Liliana Apopei, Marinciu Maria, Zvincu Andra, Juvina Andreea, Gheorghe Cristina,Tirala Ioana, Pirpiliu Tatiana, Augustin Eugenia, Mihai Ramona Magdalena, Oltean Elena, Mitoi Adriana, Gita Geanina Silvestru Simona

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.