Profesionist in Marketing Digital, Andrei este pasionat de tehnologia de maine, si interesat de diversele metode pe care le poate pune in aplicare, pentru a-si ajuta clientii sa atinga obiectivele dorite, in afacerile pe care le desfasoara.

Intotdeauna privind catre noi provocari si oportunitati de a-si imbunatati abilitatile, a imbratisat fiecare oportunitate care i-a iesit in cale. A cautat raspunsuri, a invatat, a intrebat, si a ajuns sa invete la randul lui pe alti pasionati de Marketing Digital, sa le ofere raspunsurile pe care si el le-a primit odata, si dupa care se uita cu atata interes. In prezent are peste 4 ani de experienta in domeniu, a gestionat zeci de conturi, si a facut campanii de-a lungul anilor pentru afaceri din domeniul: IT si Tehnologie, Auto, Servicii Financiare, Fashion si multe altele, insa campania care l-a dus la nivelul urmator, a fost campania Zitec. O reala rampa de lansare ce i-a facut cunostinta cu clienti de renume, si care l-a pregatit pentru ce urma sa devina: un expert Google Ads!

Inceput de drum.

Drumul lui in Digital Marketing a inceput din pasiune. Primul sau contact cu lumea digitala si cu platformele de promovare, a fost o serie simpla de boost posts realizate pe Facebook. Desi simpliste, impactul acestora si rezultatele generate aproape imediat, au fost cele care l-au facut sa-si doreasca sa invete mai mult.

A investit mult timp in studiu, si a avut rabdare sa acumuleze cat mai multe informatii pentru a intelege cum functioneaza Google Ads. A inteles ca este un instrument de promovare, care poate fi util la orice etapa de dezvoltare a unui proiect, ca se integreaza usor in oricare strategie de marketing. Cu aceasta informatie, cu fiecare proiect pe care-l accepta, a inceput sa demonstreze ca Google Ads este una din cele mai bune surse de trafic calitativ. Rezultatele pe care reusea sa le obtina, ii aducea convingerea ca este un instrument potrivit pentru toate tipurile de companii, fie ele holdinguri sau afaceri mici.

Cu cat lucra mai mult, isi dorea sa se autodepaseasca si sa devina un expect Google Ads, fapt ce s-a si intamplat ulterior.

Pasul urmator…

Zitec, este campania care “l-a crescut” pe Andrei. I-a oferit sansa de a-si aprofunda cunostintele despre lumea digitala, i-a dat posibilitatea de a-si pune in practica cunostintele teoretice, si de a lucra cu clienti cu nume sonore.

In acea perioada si-a setat convingerea, bazata pe rezultate concrete, ca platforma Google Ads functioneaza ca o licitatie – licitezi bani pentru click-uri. Dar atentie…nu de fiecare data cea mai buna oferta castiga. Pentru a oferi o experienta mai buna utilizatorilor sai, Google combina oferta financiara cu scorul de calitate al companiei, adica eficienta reclamei tale anterioare. Asta ii invata Andrei pe clientii si colaboratorii sai.
Andrei Oancea - trainer curs la Atelierele ILBAH

Cu mai multa incredere in el, dupa o vreme de cochetat cu lumea digitala, a pus bazele primului sau proiect de care este foarte mandru. Si-a creat propriul canal de YouTube si blog-ul andreioancea.com, in care abordeaza teme din zona de Marketing Digital. A fost momentul in care a simtit ca este timpul sa dea mai departe din ceea ce el a dobandit, sa dea mai departe din cunostintele lui, din experienta dobandita de-a lungul timpului.

Studiaza Google Ads la Atelierele ILBAH

La Atelierele ILBAH, trainerul Andrei Oancea iti va dezvalui subiectele controversate ale acestui domeniu. Vei dispune de atentia de care ai nevoie ca sa asimilezi informatiile necesare, de suport de curs, si nu in ultimul rand, vei reusi sa-ti creezi o viziune asupra modului in care tu poti sa activezi, si sa faci performanta. Indrumat de un expert Google Ads, la Atelierele ILBAH ai sansa si tu sa devii unul!