„Clientii, oameni tineri, dar pasionati de antichitati, au dorit o amenajare interbelica, insa, in urma discutilor pe care le-am avut, am hotarat sa pastram ceva din parfurmul vremii dar sa-l adaptam, totusi, unei vieti in prezent”

Despre actrita Andreea Macelaru Sofron suntem convinsi ca ati auzit. Este una dintre cele mai indragite si talentate actrite din Romania. Dar ati auzit de Andreea Macelaru Sofron – designer de interior? DA, aceasta este noua sa calitate. A reusit intr-un timp scurt sa puna bazele unei noi cariere in amenajari interioare. Despre cum si-a inceput Andreea calatoria in lumea designului de interior si cum a intrat ea, de fapt, in familia Atelierele ILBAH, puteti citi AICI.

Un penthouse de Bucuresti

Andreea, folosindu-se de cunostintele acumulate la cursurile de Design Interior si Specialist Design Interior, la care s-au adaugat trainingurile de 3DSmax si Photoshop a reusit sa creeze un proiect de amenajare a unui apartament aflat la ultimul etaj al unui bloc din Bucuresti. Noi spunem ca arata foarte bine si vrem sa o felicitam pe Andreea!

Mai jos puteti vizualiza imaginile realizate de Andreea in programul software 3DSmax:

 

Desi „la vanzare” poarta titlul de penthouse, acest apartament, aflat la ultimul etaj al unui bloc din Bucuresti, era la origine un apartament normal de bloc, singurul lui plus fiind o terasa mai mare decat multe curti din Bucuresti.
Avand avantajul de a intra in el inca din faza de constructie, am putut interveni asupra structurii lui.
Astfel, am renuntat la o camera, in favoarea unui living generos; am putut mari bucataria,”muscand” din camara aferenta pe care clientul oricum nu o dorea; am reusit sa realizez un open-space intre living si bucatarie, facand trecerea cu un bar care sa ofere un spatiu de socializare. Din bucatica de camara ramasa, am facut (cu deschidere catre holul de la intrare) o garderoba ascunsa in spatele unei usi-oglinda generoase, pentru ca prezenta hainelor aruncate neglijent intr-un cuier sa nu tulbure in niciun fel privirea.

Clientii, oameni tineri, dar pasionati de antichitati, au dorit o amenajare interbelica, insa, in urma discutilor pe care le-am avut, am hotarat sa pastram ceva din parfurmul vremii dar sa-l adaptam, totusi, unei vieti in prezent. Candelabrelor originale (apartinand anilor ’30-’40) li s-au alturat piese de mobilier moderne, ce raman in sfera clasicului-elegant. Texturile folosite sunt menite sa aduca in spatiu senzatia de „clasa” si bogatie specifica perioadei. Peisajul final va fi imbogatit de accesorii provenite in mare parte din magazinele de antichitati.
Singurul spatiu care pare putin detasat este biroul, care indeplineste si functia de cigar-room. La prima mana, ar fi trebuit sa folosesc canapele Chesterfield din piele, dar fiind niste piese de mobilier masive pentru un spatiu relativ mic, am optat pentru o canapea mult mai slim, cu un usor capitonne care sa aminteasca de vestitele canapele. De aici incolo, avand in vedere ca vorbim despre un spatiu preponderent masculin, gandul mi-a zburat la casuta unui explorator in Africa de sud cu valijoare si ladite de provizii parasutate in mijlocul junglei. „

Andreea nu este la primul proiect de design interior, ea avand deja in portofoliu amenajarea unui cabinet medical particular si a unui alt apartament spectaculos.

Felicitari, Andreea! Mult succes in implementare si la cat mai multe proiecte!

Incepe-ti si tu cariera in amenajari interioare la Atelierele ILBAH! Ti-am pregatit un pachet complet de cursuri sustinute de cei mai experimentati si apeciati traineri, adevarati profesionisti in domeniu:

Design Interior

Specialist Decorator Interioare- Design Interior Avansati

3dsmax – Vizualizari Arhitecturale

AutoCAD- Proiectare CAD

Photoshop