Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Anca Turcasiu si-a amenajat singura casa in urma absolvirii Cursului de Design Interior

In urma cu 2 ani Anca Turcasiu a finalizat primul modul al cursului de Design Interior organizat de Atelierele ILBAH. De atunci Anca a lucrat la mai multe proiecte de amenajari interioare, atat cat timpul i-a permis, insa proiectul caruia a reusit sa ii dedice cel mai mult timp este chiar locuinta personala din Paradisul Verde.

Un stil romantic, o locuinta aparte plina de personalitate si bun gust. Vezi mai jos rezultatul final.

Felicitari Anca! Intreaga echipa Atelierele ILBAH este mandra de tine!

 

Anca Turcasiu se pregateste din toamna sa isi reia studiile in design interior, urmand si modulele de specializare din cadrul Atelierele ILBAH, sub indrumare trainerului arh. Miruna Ardelean.

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.