Niciodata nu e prea tarziu sa investesti in pasiunile tale, sa inveti mai mult despre diversele domenii care te intriga. Cunoasterea, intelegerea teoretica sau practica a unui subiect, amplifica dezvoltarea personala, iar ca urmare a acestui fapt, din ce in ce mai multi oameni isi indreapta atentia catre informatii noi. Acelasi lucru au facut si Anamaria Ionescu si Andreea Brasovean, care, pasionate de design interior, au decis ca este timpul sa aduca plusuri cunostintelor pe care deja le aveau, despre tot ceea ce inseamna “lumea designului interior”.

Anamaria Ionescu a fost prezentatoare de știri la Antena 1, facand parte din familia Observatorului timp de 9 ani de zile, iar anul acesta a avut o rubrica in cadrul emisiunii Vorbeste lumea de la Pro TV. Pasiunea ei cea mare a fost dintotdeauna designul interior, iar anul acesta a decis sa urmeze cursul de Design interior, la Atelierele ILBAH. Ne-a calcat pragul insotita de Andreea Brasovean, prietena ei.

Andreea Brasovean este prezentatoarea jurnalelor de ştiri ale postului de televiziune Digi 24, si o mare iubitoare de frumos. Curiozitatea si dorinta de a invata cat mai multe lucruri, despre domeniul care o face sa rasfoiasca multe reviste de specialitate, au indemnat-o sa se inscrie la curs.

Cele doua prietene tare dragi ale Atelierele ILBAH, ne-au incantat cu prezenta, din dorinta de a-si implini un vis, si anume acela de a deslusi tainele Designului interior. Sunt femei ambitioase, pasionate de frumos si deschise provocarilor, caci asta a fost pentru ele parcurgerea cursului, o provocare. Daca le-a placut sau nu, precum si alte impresii aflam chiar de la ele.

“Cand ne-am cumparat apartamentul, eu si Tudor, sotul meu, am spus ca am vrea sa ne punem amprenta pe el, sa il facem fix asa cum ne dorim. De atunci am tot facut cursuri de Design interior, dar recunosc cu toata sinceritatea, ca la Atelierele ILBAH m-am simtit mai apropiata de ceea ce voiam sa aflu. Am aflat mult mai multe lucruri decat credeam ca stiu. Erau lucruri care credeam ca sunt corecte, ca le stiu corect, insa la curs am descoperit ca ma cam inselam. Eu am plecat pe acest drum putin ingrijorata ca nu am studii superioare in domeniu, insa faptul ca sunt absolventi ai cursului de Design interior care deja profeseaza, mi-a dat incredere. Putem sa invatam orice la Atelierele ILBAH.”

Anamaria Ionescu – prezentatoare TV

“Am inceput cursul de Design interior la Atelietele ILBAH dintr-o pasiune, pe care am descoperit-o in momentul in care mi-am cumparat un apartament. Imi placea foarte mult sa caut vopsea pentru pereti, piese de mobilier, sa vad ce combinatii de culori merg. Am reusit sa invat foarte multe lucruri la curs, printre care sa fac si randari. Chiar daca nu vrei sa devii designer de interior, informatiile care-ti sunt predate te ajuta pentru tine, pentru acasa. Omul cat traieste invata. E important sa invatam, chiar daca nu ne facem cu totii designeri sau arhitecti. Este important sa investim cat mai mult in cultura noastra generala”

Andreea Brasovean – prezentatoare TV

“Da-i sansei o sansa” cu Atelierele ILBAH! Daca ai un vis, o pasiune pe care vrei sa o dezvolti, sa o cresti, te asteptam si pe tine la Atelierele ILBAH! → https://www.ateliereleilbah.ro/lista-cursuri/