Munceste, insa fa-o inteligent! Munceste pentru a deveni, nu pentru a dobandi!


Fa orice faci cu pasiune! Fii tu propria sursa de energie, incarca-te pozitiv, influenteaza in bine pe ceilalti prin rezultatele muncii tale, iar satisfactiile vor fi imense! Este si exemplul Anei Dumitrascu, cursant specialist Design Interior, o tanara care, putem spune, este un exemplu de reusita.

Cu mandrie, Ana, absolventa a scolii Atelierele ILBAH, poate spune ca si-a gasit drumul in viata. Infrumuseteaza si innobileaza apartamente, case, spatii comericale, sedii de birouri… Face asta cu daruire si seriozitate, cu pasiune si mult drag. Si asta fiindca, dincolo de talentul nativ in materie de design, Ana a descoperit la Atelierele ILBAH, omul care i-a dat curaj sa “zboare” catre indeplinirea visului sau.

Miruna Ardelean (architect, trainer curs Design Interior) este cea care mi-a insuflat atat de mult incredere si a vazut in mine un potential nebanuit. Foarte prietenoasa si deschisa, entuziasta si indragostita de ceea ce face, Miruna este una dintre putinele persoane care nu taie aripi, dimpotriva, reuseste sa vada frumosul in orice amenajare ai face. Iar asta iti da curaj.” , spune Ana.

Ana-Dumitrascu-despre-succesul-in-lumea-designului-interior-succes-datorat-cursurilor-urmate-la-Atelierele-ILBAH-1


A atins Ana Dumitrascu succesul? 


Fire modesta, tanara spune ca fiecare zi si fiecare proiect de design interior in care este implicata, reprezinta o noua piatra la constructia pe care ea o numeste  succesul sau. Fiecare lucrare este o provocare, iar sansa pe care oamenii i-o confera in a innobila spatii reprezinta pentru ea un challenge caruia vrea sa ii raspunda prompt si fara ezitare, inarmata evident cu mult profesionalism. Fiindca da, la Atelierele ILBAH, a invatat ca fara profesionalism si disciplina, dincolo de pasiune si talent, lucrurile nu functioneaza asa cum trebuie. Adica aproape de perfectiune.


Primul “proiect” – reamenajarea propriului apartament


Ana-Dumitrascu-despre-succesul-in-lumea-designului-interior-succes-datorat-cursurilor-urmate-la-Atelierele-ILBAH-5

Ana isi aduce aminte ca primul “proiect” pe care l-a realizat a fost acum 7 ani, cand si-a cumparat apartamentul.

„La momentul respectiv, ca sa optimizez spatiul, am desenat tot mobilierul in perspectiva, pe foi de mate, ca sa fie apoi realizat la comanda. Abia la curs am aflat ca  aplicasem mai multe principii de baza, intuitiv: amenajarea trebuie privita ca un tot unitar, ca si cum peretii nu ar exista, intr-un spatiu mic (dormitorul) folosirea aceleiasi culori deschise pentru parchet si mobilier pierde delimitarile si da senzatia de spatiu, oglinzile care aerisesc spatiile mici…”

Ulterior absolvirii cursului de Design Interior (primul, fiindca Ana a decis sa urmeze si cursul Specialist Decorator Interioare pentru avansati in cadrul Atelierele ILBAH), nu mica i-a fost surprinderea ca, in urma unor postari cu cateva simulari facute pentru examenul cursului de incepatori, sa constate cu placuta surpindere ca e contactata de cunostintele din lista ca sa le realizeze  amenajarile locuintelor.

“Banuiesc ca accesibilitatea, coerenta armonioasa, precum si punerea facila in practica a ideilor mele le-a determinat sa ma caute.”


Refresh dat unei cofetarii cu nici 500 de euro


Au urmat pentru Ana Dumitrascu noi si noi provocari carora ea le raspunde cu succes. Face cu atat de mult drag ceea ce face, incat nu vede alta menire in afara de a decora spatii, de a aduce lumina, bucurie, stil si eleganta proiectelor pe care le are de dus la bun sfarsit.

De la garsoniera open space de doar 29 mp, pana la insula food ori refresh-ul dat unei cofetarii prafuite si trise, pe care a reusit sa o schimbe complet cu un buget de nici 500 de euro, dar cu multa multa creativitate si inventivitate, Ana este exemplul clar de om care si-a descoperit si isi valorifica vocatia, considerandu-se acum implinita profesional.  Pe Ana, viziunea o impinge inainte. Munceste constant si cu seriozitate si asta gratie tuturor lucrurile invatate in scoala Atelierele ILBAH, locul unde visul ei a prins contur si s-a transformat intr-o frumoasa realitate.

Ana Dumitrascu este doar unul dintre exemplele de reusita. Fiindca participantii cursurilor de Design Interior, derulate de Atelierele ILBAH, isi construiesc povesti si cariere frumoase. Iar trainerul Miruna Ardelean, cea despre care Ana atat de frumos spune ca e omul care nu taie aripi, dimpotriva, vede frumosul in orice amenajare, nu poate decat sa fie mandra ca a fost parte din formarea lor profesionala.

Ana-Dumitrascu-despre-succesul-in-lumea-designului-interior-succes-datorat-cursurilor-urmate-la-Atelierele-ILBAH-3

Miruna Ardelean: “Cea mai mare satisfactie a mea, ca profesor, este sa vad ca acesti oameni si-au descoperit pasiunea alaturi de mine, iar acum profeseaza si o fac bine. E remarcabil ca intr-un timp scurt, ei pot invata tainele designului interior si reusesc sa implementeze proiecte dedicate spatiilor publice. Sunt mandra ca am facut parte din formarea lor.  Totul depinde de dorinta lor de a performa, iar dacaa cest lucru le schimba viata in bine, si o schimba si pe a celor din jur, asta nu poate decat sa ma implineasca, atat ca arhitect, cat si ca trainer.


Te asteptam si pe tine la Cursul nostru de Specialist Decorator Interioare: https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-specialist-decorator-design-interior-avansati/