Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Amelie Photobooth la Gala Atelierele ILBAH 2014

Gala Atelierele ILBAH 2014, un eveniment care a marcat 2 ani de activitate, s-a desfasurat pe data de 16 decembrie 2014, in cadrul frumoasei locatii Studio SemreH. Pe langa activitatile pe care le-am pregatit pentru invitatii nostri – prezentarea de moda cu creatiile cursantilor de la Proiectare Vestimentara, expozitia de design de produs din cadrul workshopului “Do it yourself” si premierea trainerilor si partenerilor Atelierele ILBAH – invitatii au avut parte de o surpriza care le-a animat seara: Cabina foto Amelie, pretextul perfect pentru a crea o amintire frumoasa alaturi de cei dragi!

Amelie Photobooth este un concept inovativ in materie de fotografie pentru evenimente, care odata amplasata, devine principala atractie in randul invitatilor! Sistemul de functionare este simplu: intri in cabina alaturi de cei dragi sau de ce nu, singur, alegi formatul de fotografie pe care il doresti, pozezi in patru ipostaze diferite, dupa care te bucuri de fotografiile printate, in doar 12 secunde, la o calitate extrem de buna!

In plus, daca iti doresti acest lucru, fotografiile pot fi incarcate automat pe pagina oficiala de Facebook a companiei/institutiei, iar cei care se fotografiaza au posibilitatea de a-si trimite pe emailul personal sau pe cel al unui prieten fotografia in format electronic.

Pentru mai multe informatii despre Cabina Foto Amelie puteti accesa site-ul //www.alexmelente.ro/7/cabina-foto-1, sau pagina oficiala de Facebook, https://www.facebook.com/cabinafotoamelie

Iar ca sa va convingeti ca Amelie Photobooth poate anima o petrecere, iata cateva fotografii representative din cadrul Galei Atelierele ILBAH 2014:

 

Amelie-Photobooth-Gala-Atelierele-ILBAH-(6)

 

Amelie-Photobooth-Gala-Atelierele-ILBAH-(4)

 

Amelie-Photobooth-Gala-Atelierele-ILBAH-(2)

 

Amelie-Photobooth-Gala-Atelierele-ILBAH-(3)

 

Amelie-Photobooth-Gala-Atelierele-ILBAH-(1)

 

Amelie-Photobooth-Gala-Atelierele-ILBAH-(5)

 

Amelie-Photobooth-Gala-Atelierele-ILBAH-(7)

 

 

 

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.