Am lansat o serie noua de cursuri din domeniul IT! Hai sa vezi despre ce e vorba…

Am spus dintotdeauna ca ne dorim si vom incerca sa fim alaturi de toti cei ce isi doresc sa evolueze si sa isi depaseasca propriile ambitii, indiferent cat de mari sau mici sunt.

Uneori, indiferent cat de mult ne pasioneaza un anumit domeniu sau cat de autodidacti suntem, simtim totusi nevoia unei persoane specializate ce sa ne asigure un cumul de informatii clare si bine structurate. Pentru cei pasionati de programare, sau dornici sa invete ce presupune aceasta meserie am lansat cursurile IT – App & Web Development.

Cursurile pe care le punem la dispozitie se impart in 3 categorii: front-end developer, back-end developer si full-stack developer, ce include ambele categorii mentionate anterior. Fiecare curs se desfasoara pe o perioada de 4 luni (8 luni pentru cei ce aleg varinata full-stack), perioada in care viitorii studenti vor dobandi toate cunostintele teoretice si abilitatile practice necesare pentru angajare, cursurile fiind totodata autorizate si recunoscute atat national cat si international.
Inainte de a te decide ce curs sa urmezi, credem ca este necesar sa cunosti mai exact ce anume poti invata in cadrul acestora, asadar aici vei gasi cateva detalii despre fiecare curs in parte, ce sa te ajute in decizia ta.

Desi toti acesti termeni nu iti sunt poate in totalitate cunoscuti, formatul cursului este gandit si recomandat atat incepatorilor dar si persoanelor care isi doresc sa aprofundeze anumite notiuni. Ca de obicei, punem mare accent pe foarte multa practica, sustinuta desigur de o baza teoretica ce sa asigure in acest mod un plan de invatare cat mai complex. Noi suntem increzatori ca de la un curs la altul, cu ambitie si rabdare, vei observa progresul pe care il faci, urmand ca la final sa iti insusi cu incredere toate informatiile de care vei avea nevoie pentru a profesa in acest domeniu.

Suntem pregatiti sa facem fata tuturor asteptarilor tale si te invitam sa faci primii pasi in domeniul programarii alaturi de noi!

See you in class!