Atelierele ILBAH lanseaza cursurile si atelierele la puterea Junior, pentru copiii care vor sa invete altfel

Atelierele ILBAH Junior

Aceasta primavara reprezinta pentru noi ocazia de a materializa toate ideile care au fost pastrate in timp doar la nivel de concept. Si pentru ca noi credem in educatie si perfectionare continua, chiar neconventionala prin abordarea pe care o adoptam in cadrul cursurilor noastre, am decis sa dam curs surprizelor din aceasta primavara odata cu lansarea cursurilor Atelierele ILBAH Junior! Cursurile se adreseaza copiilor dornici sa invete prin joaca si in special parintilor care apreciaza metodele de invatare moderne, bazate pe interactivitate si joc.

Prin intermediul acestor cursuri si ateliere pentru copii, ne dorim sa contribuim la educatia de calitate in randul celor mici, si sa ii ajutam sa isi dezvolte creativitatea, gandirea libera, critica si abilitatile de lucru in echipa, care, din pacate, nu se regasesc in sistemul educational conventional.

Care este conceptul Atelierele ILBAH Junior?

Ne bazam pe o abordare simpla, dar extrem de eficienta pentru dezvoltarea copilului: prin activitatea noastra, noi nu incercam sa il orientam pe copil inspre un anumit stil, ci ne dorim ca tematicile pe care le abordam sa se plieze pe stilul lui de lucru si de invatare. In acest sens, le oferim copiilor o noua metoda prin care pot sa invete fara sa isi dea seama, complet diferita de cea cu care au fost obisnuiti la scoala.

Metodele pe care le folosim ii vor ajuta pe copii sa se dezvolte, sa asimileze usor informatiile si sa imbine utilul cu placutul. Cursurile se vor organiza pe diverse categorii de varsta, iar copiii vor invata prin jocuri de rol, simulari, lucru in echipa, prezentari, exploatare, experiment si chiar invatare reciproca.

Ce fel de cursuri va putea urma copilul tau?

Cursurile se axeaza pe domenii cum ar fi cele de design (interior, vestimentar, floral), limbi straine, arhitectura si educatie financiara, iar atelierele vizeaza sfera de design, pictura, arts&crafts, decoperim lumea si ne dezvoltam impreuna.

Cursurile sunt cele care se vor desfasura conform unei programe si dureaza doua luni, cu cate o sedinta sau doua pe saptamana, iar atelierele se vor desfasura zilnic (in fiecare zi pe un alt domeniu) fiind ocazia perfecta pentru a invata intr-un mediu destins si relaxant.

Ce ne face sa fim diferiti?

Stim ca fiecare copil este unic, se raporteaza la un orizont diferit si are un anumit stil de invatare, constrangerile nefiind o metoda eficienta. Ne dorim ca juniorii de la cursurile noastre sa aiba parte de incurajarea individuala de care au nevoie, de un mediu cald si placut si de sustinere continua din partea trainerilor.

Atelierele si cursurile ILBAH Junior sunt solutia perfecta pentru parintii care urmeaza un curs la noi, indiferent de program, si care doresc sa valorifice acest timp si in favoarea copiilor lor!