Atelierele ILBAH inaugureaza in Ploiesti cel mai mare Centru de Cursuri Autorizate si Formare Profesionala din judetul Prahova. Design, Fashion, Cooking, Arte Vizuale, Grafica si Proiectare, Cursuri IT, Business si Management, Beauty sunt doar o parte din domeniile in care te poti specializa sub indrumarea celor mai buni traineri.

In noul sediu Atelierele ILBAH din Ploiesti te vei bucura de:

  • Peste 80 de cursuri autorizate, recunoscute la nivel National si International
  • Investitie si dotari de peste 150 000 euro.
  • Locatie Ultra-Centrala: Trei Ierarhi, nr. 9 – 11, etaj 2 (vis a vis de Colegiul National Alexandru Ioan Cuza, in cladirea Engie si NN Asigurari)

“Suntem condusi de asteptari si dorinte diferite, dar fiecare dintre noi avem un vis pe care dorim sa ni-l indeplinim. Suntem bucurosi ca atat de multi cursanti ne-au ales pentru a le indeplini visul… visul de a face ceea ce le place.

Putem spune ca oferim o experienta de neuitat celor care urmeaza cursurile din pasiune sau hobby, dar si cea mai buna sansa celor care vor sa se angajeze, sa se perfectioneze intr-un anumit domeniu, sau chiar sa isi deschida propria afacere.” (Vlad Iliescu, director general Atelierele ILBAH)

Un nou sediu, noi standarde, noi cursuri

Prezenta Atelierele ILBAH in Prahova nu este o noutate, compania activand pe piata locala din Ploiesti inca din 2013, intr-un sediu mai mic si pe o plaja diferita de cursuri, prin care s-a dorit testarea pietei si a apetitului prahovenilor pentru astfel de programe.

Datorita cererii crescute si a numarului mare de persoane aflate in cautarea cursurilor de formare profesionala compania a decis ridicarea stachetei, prin inaugurarea noului sediu impresionant din Str. Trei Ierarhi, nr. 9 – 11, etaj 2.

De asemenea vechiul site cursuricalificareploiesti.ro detinut de Atelierele ILBAH in Ploiesti, a fost preluat in totalitate de site-ul “parinte” ateliereleilbah.ro

Inscrie-te la cursuri si acorda-ti increderea si curajul de care ai nevoie pentru a te pozitiona pe urmatoarea treapta a carierei tale!

Vezi AICI lista completa a cursurilor Atelierele ILBAH.