Miercuri, 25 Noiembrie, in Old City Club, doua foste cursante Atelierele ILBAH, Gabriela Atanasov si Raluca Constantin, si-au lansat colectiile in cadrul unei prezentari de moda cu un concept inedit: o calatorie in timp in lumea modei, in 4 decade.

Am calatorit in anii ’40 cu Eva’s Lab, designer Ana Munteanu, in anii ’60 cu Sweet as Paprika, designer Gabriela Atanasov, in anii ’70 cu Rusanda, designer Rusanda Cojocaru si in anii ’80 cu Provocative, by Raluca Constantin, proaspat designer, lansat chiar cu ocazia acestui eveniment.

Pe Gabriela Atanasov am cunoscut-o in cadrul cursurilor Atelierele ILBAH, si ne-am bucurat sa descoperim un om talentat si pasionat de frumos. Dragostea pentru moda si culoare a determinat-o sa urmeze Cursul de Machiaj Profesional. Colectia prezentata pe podium este inspirata de materialele viu colorate din naylon, cu print-uri specifice anilor ’60. Aceste materiale nu se decoloreaza niciodata si nici nu isi schimba forma, deci sunt timeless.

Raluca Constantin a urmat Cursul de Design Vestimentar in cadrul Atelierelor ILBAH, indrumata de trainerul Mirela Diaconu, cu scopul de a isi transforma pasiunea pentru moda in meserie. Colectia Provocative, este inspirata din costumul si fracul barbatesc si duce cu gandul la provocatoarea si nonconformista Madonna, fashion icon al anilor ’80. Pentru design au fost imbinate detalii masculine, cu elemente de lenjerie feminina, rezultand piese indraznete.

Asa cum v-am obisnuit, cursantii Atelierele ILBAH reusesc sa isi dovedeasca maiestria si talentul pe drumul ales, iar noi avem bucuria de a le fi alaturi, asa cum le-am fost celor doua foste cursante Atelierele ILBAH, mai sus mentionate, la lansarea colectiilor lor.

alte-doua-cursante-apreciate-pentru-talentul-lor-02

alte-doua-cursante-apreciate-pentru-talentul-lor-03

alte-doua-cursante-apreciate-pentru-talentul-lor-04

alte-doua-cursante-apreciate-pentru-talentul-lor-05

alte-doua-cursante-apreciate-pentru-talentul-lor-06

alte-doua-cursante-apreciate-pentru-talentul-lor-0

alte-doua-cursante-apreciate-pentru-talentul-lor-07