All2Print Show (fostul PRINT&SIGN, evenimentul de referinta al industriei de print, care s-a rebranduit) este cel mai nou concept expozitional pentru industria de print si va reuni, pentru prima data in Romania, toate tipurile de tehnologii de tipar digital, inclusiv tipar pe ambalaje si etichete, tipar comercial, editorial si industrial.

Evenimentul B2B va avea loc intre 4 si 7 octombrie la ROMEXPO, in pavilionul B1, si va aduce impreuna jucatori din lantul de productie si distributie al industriei de print: producatori si furnizori de echipamente, furnizori de materii prime si solutii, specialisti si pasionati din industrie, dar si experti din diferite arii conexe.

Descopera puterea printului digital in designul interior!

All2Print Show pune un mare accent pe una dintre tendintele industriei: printul digital pentru designul interior. Arhitectii si designerii de interior vor putea vedea la targ cele mai noi tehnologii de print digital, precum si materiale inovatoare pentru decorarea caselor, birourilor, restaurantelor si a oricarui spatiu sau imobil.
Pe langa toate acestea, vom prezenta in cadrul unui apartament construit la scara 1/1 (“DesignPrint Studio”) toate posibilitatile de personalizare a unui spatiu prin intermediului printului, dar si o conferinta de design interior (“DesignPrint Conference”), unde renumiti arhitecti vor prezenta ultimele tendinte in materie de design, dar si cum poti da viata ideilor tale cu ajutorul printului digital.

Vezi ce spune Miruna Ardelean, arhitect designer de interior:

Regal de evenimente

Timp de 4 zile, pe langa zonele expozitionale unde vor fi prezentate cele mai noi tehnologii digitale de print, vor avea loc evenimente conexe si conferinte de exceptie, menite sa aduca plus-valoare experientei vizitatorilor. Iata cateva dintre ele:

DesignPrint Studio, construit de Foldo – apartament decorat cu obiecte printate digital
DesignPrint Conference – conferinta dedicata designului interior si artei printului (7 octombrie)
Marketing Conference – conferinta dedicata specialistilor din marketing si agentiilor de publicitate (4 octombrie)
Printing Future Trends Conference, powered by FESPA – conferinta care abordeaza provocarile si tendintele industriei de print in urmatorii 5 ani, sustinuta de FESPA, organizatie de referinta in industria de print, la nivel international. (7 octombrie)
• Concursul Colantorul Anului – concurs de colantare organizat de Algernon in cadrul targului (4-7 octombrie)
Digitalizare: Calatoria spre Automatizare, conference powered by iflows (6 octombrie)
Future Retail Solutions Conference – conferinta de retail (5 octombrie)
Conferinta Francize la Raft (6 octombrie)
In-Store Print – supermarket amenajat ca zona experientiala in cadrul targului

Intrarea este libera, pe baza de invitatie online primita in urma completarii formularului online (de la 1 septembrie) sau fizic, la fata locului. Mai multe informatii despre expozitie, programul si temele evenimentelor conexe sau cum puteti deveni parte a acestui eveniment unic, va rugam sa vizitati site-ul www.all2printshow.ro
Va asteptam cu drag la All2Print Show, un loc de inspiratie, inovare si schimb de experienta in domeniul tiparirii si ambalajelor!