Între 4 şi 7 octombrie, All2Print Show îţi arată cum poţi transforma interiorul casei tale cu ajutorul designului personalizat prin intermediul tehnologiilor inovatoare de print digital.

Bucureşti, 3 octombrie – All2Print Show, cel mai mare târg de tipar din România, va avea loc în pavilionul B1 de la Romexpo începând de miercuri, 4 octombrie, şi până sâmbătă, 7 octombrie.

Evenimentul scoate în evidenţă modul în care tehnologia de print digital va revoluţiona vieţile oamenilor în ceea ce priveşte amenajările interioare. În cele patru zile de târg, vizitatorii vor avea ocazia să exploreze tehnologiile de print digital de ultimă generaţie şi să asiste la sesiuni LIVE care vor demonstra versatilitatea şi creativitatea acestui domeniu în continuă evoluţie.

Aceştia vor putea vedea la faţa locului cum sunt imprimate diferite tipuri de materiale, de la carton la ţesături pentru mobilier şi tapet, perdele, draperii şi alte materiale textile folosite în amenajările interioare. Nu în ultimul rând, demonstraţiile vor inspira designerii, arhitecţii şi pasionaţii de design (vestimentar sau de interior) să îşi depăşească propriile limite creative.

all2print

DesignPrint Conference deschide uşile către o nouă eră a designului de interior

Conferinţa DesignPrint – care are loc pe 7 octombrie, ora 10:30, în cadrul All2Print Show – va aduce în faţa publicului speakeri de renume din domeniul designului interior: Miruna Ardelean (Arhitect-Designer de interior), Oana Vlădilă (Designer Aesthetic Design), Ana Codău (Arhitect) şi Hamid Nicola Katrib (Arhitect-Designer de interior). Aceştia vor explora avantajele şi provocările pe care tehnologia de print digital le aduce în designul interior, aducând în discuţie studii de caz şi exemple practice. Mai multe detalii găsiţi aici.

all2print

All2Print Show uimeşte cu DesignPrint Home Studio, zona demo print amenajată ca un apartament în cadrul târgului

Zona demo DesignPrint Home Studio promite să surprindă şi să inspire: vizitatorii vor putea explora un DEMO APARTAMENT complet personalizat cu ajutorul tehnologiilor revoluţionare de print digital.

Această atracţie va fi un adevărat hub de inspiraţie pentru designeri, arhitecţi şi toţi cei pasionaţi de designul interior, pentru că DesignPrint Home Studio aduce la viaţă visul fiecăruia, scoţând în evidenţă potenţialul inepuizabil al printului digital. În plus, aceştia vor avea ocazia să dialogheze cu specialişti în tipar digital şi să exploreze soluţii creative pentru proiectele lor.

Intrarea la târg şi la conferinţă este liberă, în baza CODULUI DE ACCES obţinut în urma completării formularului online sau fizic, la faţa locului. Mai multe informații despre târg, programul şi temele evenimentelor conexe găsiţi pe www.all2printshow.ro

Despre All2Print Show

All2Print Show – fostul PRINT&SIGN, evenimentul de referinţă al industriei de print, care s-a rebranduit – este cel mai mare târg de tipar din România.

Organizat de EUROEXPO Fairs, All2Print Show va reuni, pentru prima dată în România, toate tipurile de tehnologii de tipar digital, inclusiv tipar pe ambalaje şi etichete, tipar comercial, editorial și industrial. Evenimentul B2B aduce împreună jucători din lanţul de producţie şi distribuţie al industriei de print: producători şi furnizori de echipamente, furnizori de materii prime şi soluţii, specialişti şi pasionaţi din industrie, dar și experți din diferite arii conexe.

HIGHLIGHTS ALL2PRINT SHOW

  • 350 de branduri
  • 200 echipamente live
  • 9 ţări reprezentate
  • 000mp spaţiu expoziţional
  • Conferinţe internaţionale
  • Premieră LIVE: RESEARCH FESPA – viitorul industriei de print
  • DEMO AREAS: live print pentru design interior, retail, obiecte promoţionale