Universul florilor este unul colorat, cu o varietate de texturi si miresme. In momentul in care pasesti intr-o florarie, esti transpus intr-o lume a emotiilor, declansate de frumusetea si prospetimea petalelor.

Un aranjament sau o instalatie florala nu va impresiona doar prin culoare si miros, iar un decorator floral trebuie sa stie cum sa scoata in evidenta calitatile florilor. Pentru a face acest lucru, decoratorul trebuie sa stapaneasca un bagaj de cunostiinte. Ciclul de viata al florilor, modul de ingrijire al acestora, cum se pot combina speciile intr-un aranjament floral, elemente de teorie a culorilor, reguli consacrate de proportii, alegerea corecta a accesoriilor, toate acestea constituie informatiile importante de care un decorator floral trebuie sa tina cont pentru realizarea unui aranjament.

Indeplinirea unui vis floral

In cadrul cursului de Decorator Floral din cadrul Atelierele ILBAH, accentul se pune pe partea practica, iar cursantii nostri realizeaza o gama larga de buchete, aranjamente si instalatii. Prietenii nostri de la Ale Flowers ne furnizeaza materia prima pentru sedintele practice ale cursului: flori frumoase si variate.

Ale Flowers este un depozit de plante si flori care are o poveste frumoasa in spate.

Infiintat de doua prietene care au experienta de peste un deceniu in acest domeniu, Ale Flowers lucreaza in doua directii: pe de o parte distributia de flori catre florariile din oras si din imprejurimile acestuia, iar pe de alta parte, prin depozite engros.

Materia prima este adusa din Olanda si din diverse alte regiuni, in functie de sezon, dar se lucreaza si cu producatori romani.

Ale-Flowers-Atelierele-Ilbah-img-(4)

Din depozite poti cumpara si accesorii necesare in realizarea de aranjamente florale, dar si lucruri aflate in trend la acest moment, precum plante si flori uscate. Astfel, Ale Flowers este un one stop shop pentru nevoile tale în materie de decorațiuni florale.

Fondatoarele Ale Flowers inteleg ce inseamna sa ai un vis pe care vrei sa il indeplinesti. Au pornit la drum cu pasiunea pentru flori si tot ce inseamna acest domeniu frumos, iar astazi au o afacere in dezolvare. Doua depozite, in Bucuresti si Cluj, flori si accesorii aduse din toata lumea, si o poveste de succes.

Ale Flowers nu a uitat ce inseamna pasiunea, si ajuta cursantii Atelierele ILBAH sa isi indeplineasca propriul vis de a deveni decorator floral, prin florile pe care le aduc pentru cursatii nostri.

Decorator Floral la Atelierele ILBAH

Cursul nostru de Decorator Floral este un prim pas pentru toti cei care doresc sa paseasca in lumea aranjamentelor. Indiferent ca esti pasionat de flori sau ca vrei sa iti deschizi propria afacere, pe parcursul celor zece saptamani de curs vei invata sa realizezi aranjamente si instalatii pentru orice tip de eveniment.

Vei incepe cu notiuni teoretice despre ciclul biologic al plantelor, si despre recoltarea si prelucrare florilor, dar si ingrijirea acestora, prevenirea si indepartarea bolilor. In cadrul cursului se organizeaza diverse vizite, la piete de flori si la sere specializate, si se realizează aranjamente pentru diverse evenimente.

Trainerii Atelierele ILBAH vor fi alaturi de tine, indrumandu-ti primii pași în acest domeniu frumos, și impartasind informatii cheie din experienta lor.

Ale-Flowers-Atelierele-Ilbah-img-1

Ale Flowers – Depozit en-gros de flori taiate si plante la ghiveci

Le multumim prietenilor de la Ale Flowers pentru ajutorul oferit in cadrul cursurilor noastre si va invitam sa pasiti in universul frumos pe care l-au creat, in depozitul din Cluj si cel din Bucuresti.