Alatura-te noii generatii de hairstylisti

Atelierele ILBAH


Aspectul parului este important pentru oricare dintre noi. Pentru ca acesta sa arate exact asa cum ne dorim de fiecare data, este nevoie de ingrijire speciala, motiv pentru care majoritatea oamenilor prefera sa apeleze la un profesionist. Acesta este hairstylistul, care poate sa trasforme orice look prin indemanarea sa.

Creativitate, atentie la detalii, cunostinte in domeniul fashion, abilitatea de a asculta si de a transpune in realitate dorintele clientilor sunt toate esentiale pentru un hairstylist bun. Pe langa toate acestea mai trebuie sa cunoasti diverse tehnici specifice acestei meserii si ai nevoie de niste abilitati practice solide. Aici iti venim noi in ajutor si iti punem la dispozitie cele mai bune cursuri de pregatire profesionala, pentru a putea sa profesezi intr-un salon imediat dupa absolvire.


Care sunt avantajele cursurilor noastre de hairstylist?


Inscrie-te la cursul de Coafor pentru a face primii pasi in cariera de hairstylist pe care ti-o doresti! Cursul este unul de initiere si vom porni impreuna de la 0, pentru ca in final sa poti profesa. Cursul dureaza doua luni, timp in care vei afla informatiile de baza necesare despre realizarea unor coafuri si tunsori reusite, precum si cunostinte despre vopsit si colorimetrie.

Desigur, pregatirea unui hairstylist nu se termina niciodata, iar pentru a deveni ceva mai mult, pentru a-ti atinge potentialul maxim, trebuie sa continui sa te specializezi. Daca vrei sa pornesti din start cu o baza mai solida in ceea ce priveste practica, te invitam la cursul nostru de Coafor Stilist, care se intinde pe o durata de 6 luni si in cadrul caruia vei avea ocazia sa exersezi mai mult, pentru o pregatire mai aprofundata. In cadrul acestui program vei avea parte de mai multe notiuni teoretice si chiar de o introducere in arta machiajului.

Indiferent ce curs alegi, toate produsele si ustensilele sunt puse la dispozitie gratuit de noi, si fac parte din gama profesionala a partenerilor nostri. Ambele sunt autorizate, iar la final vei primi o dimploma autorizata. Practica si teoria se realizeaza in cadrul salonului profesional Atelierele ILBAH, amenajat special pentru o experienta completa de invatare. Vei avea oportunitatea sa iti exersezi abilitatile si in cadrul unor evenimente de renume in industrie, deoarece vrem ne punem cursantii in fata unor situatii provocatoare chiar dinainte de a ajune intr-un salon. Mai mult decat atat, trainerii care te vor indruma de-a lungul intregii durate sunt niste profesionisti, recunoscuti in domeniu pentru realizarile lor. Acestia sunt pregatiti sa isi impartaseaca cu tine experienta lor si secretele acestei meserii.

Incepe-ti astazi cariera de vis!

Poti fii chiar tu starul noii generatii de hairstylisti!