Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Al treilea eveniment aniversar ETIQUETTE Magazine

Atelierele ILBAH a fost partener la un frumos eveniment organizat de Etiquette Magazine, cu ocazia celei de-a treia aniversari, ce a avut loc la Palatul Ghika.

La o asa ocazie speciala pentru ei, au fost invitate in numar mare vedete, presa si televiziunea nu au lipsit nici ele, iar gazda evenimentului a fost Dana Savuica.
Intr-un cadru de poveste, cursantele noastre de la Make-up si Hair-Styling au fost cele care le-au pregatit pe modele pentru defilare. Fetele au stralucit pe podium, purtand creatiile trainerului vestimentar Mirela Diaconu si fiind aranjate de niste profesioniste in devenire. Ceea ce s-a vazut a fost pe masura asteptarilor!
Fiind un eveniment de asa o anvergura, a fost o adevarata provocare pentru echipa Atelierele ILBAH, dar emotiile s-au dovedit a fi constructive!

Mai multe poze puteti urmari pe pagina noastra de FACEBOOK.

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.