Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti...

Al treilea eveniment aniversar ETIQUETTE Magazine

Atelierele ILBAH a fost partener la un frumos eveniment organizat de Etiquette Magazine, cu ocazia celei de-a treia aniversari, ce a avut loc la Palatul Ghika.

La o asa ocazie speciala pentru ei, au fost invitate in numar mare vedete, presa si televiziunea nu au lipsit nici ele, iar gazda evenimentului a fost Dana Savuica.
Intr-un cadru de poveste, cursantele noastre de la Make-up si Hair-Styling au fost cele care le-au pregatit pe modele pentru defilare. Fetele au stralucit pe podium, purtand creatiile trainerului vestimentar Mirela Diaconu si fiind aranjate de niste profesioniste in devenire. Ceea ce s-a vazut a fost pe masura asteptarilor!
Fiind un eveniment de asa o anvergura, a fost o adevarata provocare pentru echipa Atelierele ILBAH, dar emotiile s-au dovedit a fi constructive!

Mai multe poze puteti urmari pe pagina noastra de FACEBOOK.

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.