Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Agatha Ruiz de la Prada premiata de Atelierele ILBAH

Prezenta in Romania ca invitata de onoare a Romanian Fashion Philosophy, celebra creatoare de moda, Agatha Ruiz de la Prada a primit din partea Atelierele ILBAH premiul de “Doctor Honoris Causa in Moda“ pentru intreaga cariera si pentru rolul deosebit in promovarea industriei de moda la nivel global.


Momentul a fost prezentat de catre Presedintele Romanian Textile Concept, doamna Sara Wechster si de fondatorul thefashioninsider.com, Marcellous Jones.

Placerea acordarii acestei distinctii a revenit fondatorului  Atelierele ILBAH, Vlad ILIESCU, inainte de prezentarea ultimei  colectii care poarta semnatura Agatha Ruiz de la Prada si descrisa de autoare ca avand: “Un stil puternic, care este foarte usor de recunoscut si de amintit. Poate sa iti placa sau sa nu iti placa deloc, dar e foarte foarte usor de recunoscut. Asta este una dintre semnaturile mele. Incerc sa fiu loiala stilului meu care este plin de culori si amuzant.”

Photo by Andrei Oprescu – fotograf RFP

Ágatha Ruiz de la Prada y Sentmenat este un nobil designer spaniol in varsta de 56 de ani. A devenit celebra din momentul in care a inceput colaborarea cu Casa Regala spaniola. In momentul de fata, produsele create de ea se gasesc in peste 140 de tari ale lumii. Anul acesta se implinesc 30 de ani de la prima sa prezentare de moda, prilej  pentru publicul roman de a putea admira indeaproape colectia aniversara, Foundations.

 

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.