Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Afla cum poti sa iti urmezi pasiunea in Design de Interior

Meseria de designer de interior face parte din categoria DREAM JOBS, asa cum este ea vazuta de majoritatea oamenilor. Designer-ul, prin proiectele pe care le implementeaza, are ocazia sa faca oameni fericiti transformand o casa in “ACASA”. Casa este mai mult decat o locuinta iar acest lucru ti-l poate spune orice specialist.

“ACASA” este universul tau, locul in care te retragi la finalul fiecarei zile si te ascunzi de problemele cotidiene. Este locul in care te nasti, cresti, copilaresti si te dezvolti deopotriva. Aici iti vei regasi intotdeauna amintirile si linistea, familiarul dar si familia.

 Rolul designerului este acela de a proiecta amenajarea unui spatiu care sa reflecte personalitatea celui care o va locui, pentru ca personalitatea lui este cea care va umple spatiul.

Decoratorul de interioare are multiple responsabilitati, incepand de la schitarea conceptului si realizarea planselor de prezentare a amenajarii, pana la implementarea propriu-zisa a proiectului. Designer-ul propune piese de mobilier si furnizori consiliand clientul in alegerea decorurilor si a accesoriilor care ii vor personaliza spatiul.

Daca iti doresti sa practici aceasta meserie trebuie sa stii ca exista variante si pentru tine. Atelierele ILBAH organizeaza  cursuri de formare profesionala in meseria de Decorator Interioare la finalul carora poti obtine un certificat recunoscut la nivel European de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Pentru ca este absolut necesar ca un designer sa utilizeze programe de grafica 3D si proiectare, la Atelierele ILBAH poti sa gasesti si cursuri avansate de 3DS Max si Autocad.

In functie de cat de mult iti doresti sa practici aceasta meserie, rezultatele in pregatirea ta profesionala pot fi spectaculoase.

Doi tineri designeri de interior sunt exemplul clar ca se poate! Ionut Poleuca, 24 de ani, si Stefan Oprita de 23 ani s-au hotarat sa isi urmeze pasiunea si sa faca primii pasi in aceasta directie in urma cu 7 luni. Primul pas pe care l-au facut a fost sa urmeze modulul de baza al cursului de Design Interior sub indrumarea trainerului Atelierele ILBAH arh. Miruna Ardelean. Cei 2 s-au facut remarcati prin creativitate, ambitie, dorinta de a invata si pasiune pentru acest frumos domeniu.

Pentru ca tot timpul este loc de perfectionare, acestia nu s-au oprit aici, urmand si cursurile de 3DS MAX tot in cadrul Atelierele ILBAH, unde i-au avut ca traineri pe cei din Echipa Renderthing. In cadrul acestui curs au invatat de la zero un program avansat de grafica 3D care le permite sa isi materializeze in imagini 3D conceptele de amenajare propuse.

Rezultatele obtinute, in doar 7 luni, de Ionut Poleuca si Stefan Oprita sunt spectaculoase si merita laudati pentru implicarea si pasiunea pentru design de care au dat dovada.

Iata mai jos imagini realizate de Ionut si Stefan in timpul cursurilor Atelierele ILBAH.

 

 

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.