Fleurs d’Adelice este o afacere tanara, dar care emana multa emotie, inspirata de cursul Decorator Floral, urmat de Adela si Alice, sub indrumarea atenta a trainerului Natasha Maxim. Cele doua absolvente si-au descoperit pasiunea pentru flori si decoratiuni florale si au decis sa-i dedice din ce in ce mai mult timp, chiar daca in viata de zi cu zi sunt ancorate in slujbe full time si au familii, copii. “Am vrut sa facem altceva, care sa ne reprezinte pe noi si sa ne lase sa ne exprimam altfel”, explica Adela si Alice decizia de a se lansa in acest business frumos.

De la pasiune la business de succes

Alice si Adela au inceput cu pasi mici, initial au creat aranjamente florale “pur si simplu pentru noi,  pentru ca florile ne aduceau stare de bine, de liniste si de bucurie”. Apoi au urmat cursul de Decorator Floral de la Atelierele ILBAH si au capatat incredere, mai ales ca au inceput sa curga si incurajarile din partea prietenilor si familiei. “Am inceput sa oferim persoanelor care si-au pus increderea in noi buchete si decoratiuni florale deosebite, care sa infrumuseteze evenimentele speciale din viata lor, cu flori de toate felurile: de camp, de gradina, de sera”, mai povestesc cele doua prietene si partenere de afaceri.

Primele provocari, primele satisfactii

Cand o colega le-a povestit cum a fost ceruta in casatorie pe malul marii, Alice si Adela deja isi imaginau ce buchete tematice vor realiza pentru acest moment special: nunta Mihaelei si a lui Cristi. “Ne plac lucrurile noi, inedite, prin urmare am acceptat provocarea lansata de mireasa. Cu totul diferit de tot ce am facut pana acum, am fost de acord pentru ca era vorba despre a face un om drag fericit, de a o ajuta sa isi personalizeze momentul unic din viata, dar si de a invata si noi altceva”, povestesc Adela si Alice. Astfel, cele doua au realizat superbe buchete si lumanari din scoici si stelute de mare, pentru care a fost nevoie de multa rabdare si atentie in aranjarea pieselor. Iar rezultatul a fost pe masura asteptarilor miresei!

poza-1-adelice

 

poza-2-adelice

“Pe langa faptul ca timpul in care lucram la buchete, lumanari, aranjamente ne relaxeaza, ne face sa ne bucuram de viata, cea mai mare satisfactie pe care o avem este atunci cand oferim rezultatul muncii noastre si vedem pe fetele oamenilor bucurie, incantare si apreciere. Atunci stim ca am facut un lucru bun”, explica designerii florali Alice si Adela.

Urmeaza-ti visul

Daca ti-a placut povestea lui Alice si a Adelei si vrei sa-ti descoperi sau sa te perfectionezi in pasiunea care sa-ti aduca satisfactie si implinire, atunci inscrie-te la cursurile de la Atelierele ILBAH! Aici traineri dedicati si cu experienta iti vor impartasi secretele meseriilor lor pentru a te ajuta sa-ti urmezi visul, oricare ar fi el.