E momentul pentru a descoperi noi activitati de a ne exprima creativ!

Pentru multi, venirea toamnei reprezinta un motiv de bucurie, intrucat aceasta incanta cu atmosfera ei linistita si cu spectaculoasele sale culori. Altii insa simt deja lipsa verii si se gandesc mahniti la vremea care incet-incet devine mai capricioasa si la faptul ca activitatile lor de acum incolo vor fi considerabil reduse. Daca va numarati printre acestia din urma, venim cu o lista de idei care sa va scoata din rutina si sa va aline dorul de zilele insorite de vara.


1. Urmareste tendintele si schimba-ti garderoba

E timpul sa punem la pastrare rochitele si pantalonii scurti si sa scoatem in fata cardiganele, puloverele calduroase si sosetele pufoase. Pe langa piesele vestimentare pe care le deti deja, poti sa faci si o trecere in revista a celor mai noi tendinte si sa adaugi cateva obiecte la colectie.

2. Iesi in drumetii prin natura

Chiar daca zilele devin mai racoroase, inca poti profita de ultimele zile cu soare pentru a iesi sa descoperi natura. Fie ca vrei sa mergi intr-o drumetie scurta pe munte sau la o simpla plimbare prin padure, culorile frumoase de sezon te vor bucura nespus.

3. Bucura-te de un ceai si o carte buna

In cazul in care vremea nu tine cu tine si ploaia isi face aparitia, allege o carte buna si un ceai cald. Nimic nu este mai linistitor de atat la sfarsitul unei zile aglomerate.

Oops...
Slider with alias idei de toamna not found.

4. Pregateste o placinta de sezon

De indata ce toamna isi face simtita prezenta, foarte multi oameni se retrag in bucatarie. Pe langa mirosul de zacusca, incepe sa se simta tot mai mult si mirosul de placinte. Mere, dovleac, prune, struguri, nuci, optiunile sunt numeroase, iar bucuria familiei va fi pe masura in momentul in care o sa ii surprinzi cu un asa deliciu.

5. Iesi la o sedinta foto tematica

Culorile de toamna impresioneaza pe oricine, asa ca acum este momentul sa iesi si sa le imortalizezi. Ia-ti prietenii sau familia si bucurati-va de o zi linistita printre frunze multicolore.

6. Invata ceva nou!

Chiar daca am trecut de varsta la care asteptam emotionati prima zi de scoala cu al ei clopotel, nu este niciodata prea tarziu sa invatam ceva nou. Posibilitatile sunt infinite: poti invata o noua reteta sau cum sa folosesti un program de editare, poti invata cum sa iti amenajezi casa sau cum sa folosesti aparatul de fotografiat la capacitate maxima, poti sa inveti cum sa folosesti o masina de cusut sau cum sa iti deschizi propria afacere. Exista ceva de interes pentru oricine, iar noi, la Atelierele ILBAH, avem cu siguranta optiuni care sa satisfaca curiozitatea si pasiunea oricui!