Un an nou, plin de sperante si visuri! Cu totii asteptam la trecerea dintre ani, acel moment cand lasand in urma trecutul, incepem sa privim cu mult entuziasm catre toate dorintele, ambitiile, pe care speram sa le vedem indeplinite, in anul ce urmeaza. Nu de putine ori, ne surprindem visand cu ochii deschisi, ca niste copii, la toate posibilitatile ce se afla inaintea noastra.

Cursuri precum cele de IT-Programare, SEO (Search Engine Optimization), Croitorie, Design Vestimentar, Bucatar, Frizerie, dar si Decorator amenajari interioare sunt printre preferintele celor ce au ales sa inceapa 2021 inapoi pe bancile scolii. Cererea pentru cursurile de reconversie profesionala a crescut cu 80% fata de lunile precedente. Se observa, mai ales la inceput de an, in randul oamenilor, o tendinta mai pronuntata in ceea ce priveste dorinta de dezvoltare personala. Oamenii cauta noi forme prin care sa se exprime, sa se descopere si cel mai important, de a gasi fericirea in fiecare lucru facut. Fie ca este vorba de un hobby, de o investitie, de o schimbare majora pe plan profesional, inceputul anului 2021 se arata promitator pentru multi dintre noi. Poate sub influenta unui an plin de provocari, poate datorita entuziasmului unui nou inceput, oamenii sunt interesati mai mult ca niciodata de cursuri de specialitate.

Curiozitatea unui nou domeniu, cum putem sa ne imbunatatim cunostintele, ce invatam nou in lunile ce urmeaza, presupunem ca sunt doar o parte din intrebarile ce au facut atat de multi oameni sa ia initiativa, inca din prima saptamana a lui 2021. Credem cu tarie in aceste ganduri, fiindca cum altfel, decat stabilind obiective, putem sa devenim mai buni decat am fost in ziua, luna, anul ce a trecut. Sustinem aceasta ambitie a celor ce nu se multumesc cu putin si cauta in permanenta un nou mod de a se autodepasi, de a aduce ceva nou cunostintelor deja dobandite.

Lumea din jurul nostru evolueaza constant, motiv pentru care am inteles de-alungul timpului ca niciodata nu poti sa fii destul de pregatit. Pentru cei ce inca nu si-au facut planurile pentru noul an, avem o lista completa de cursuri interactive, ce speram sa fie raspunsul la intrebarile pe care le au.

Lista completa de cursuri AICI !