Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

8 Martie 2014 – Atelierele ILBAH in WINMARKT Shopping Centre Ploiesti

Cu totul speciala, ziua de 8 Martie trebuie sarbatorita intr-un mod inedit!Atelierele ILBAH – Centru de calificare si formare profesionala, alaturi de AVON si CSU Asesoft, au fost prezente in mall-ul din Ploiesti unde au oferit momente de neuitat doamnelor si domnisoarelor care se aflau in acea minunata zi la cumparaturi. Ce poate fi mai frumos de ziua femeii decat o coafura fermecatoare! Elevele scolii noastre au luat parte la un mare eveniment, alaturi de trainer-ul lor Alina Gherda. Fetele au facut practica intr-un cadru special amenajat, au coafat, au machiat trecatorii si s-au distrat de minune, formand o echipa frumoasa! Va asteptam si pe voi la urmatoarele evenimente marca Atelierele ILBAH si Winmark Ploiesti!  Mai multe poze pe Facebook!

— at Winmarkt Ploiesti.

 

La urmatorul link puteti gasi si fimuletul postat de Winmarkt Ploiesti:  Click pe LINK

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.