Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Inscrie-te ONLINE folosind codul #SummerSave si beneficiezi de 40% Reducere la orice curs, pentru plata integrala!

La solicitarea voastra am prelungit campania #SummerSave: In perioada 17 Iunie – 24 Iunie, ti-am pregatit o super oferta de sezon:
iti oferim 40% Reducere la orice curs!


Inscrie-te ONLINE folosind codul #SummerSave si
beneficiezi de 40% Reducere la orice curs, pentru plata integrala!


Care sunt Pasii pentru a beneficia de
Reducerea de 40%:


 • Intra pe pagina cursului la care vrei sa te inscrii (Vezi aici: Lista Cursuri).
 • Apasa butonul “Solicita informatii complete”, sau “Inscrie-te la curs!” si completeaza formularul afisat. Ai grija sa introduci o adresa de e-mail valida!
 • Vei primi automat, pe e-mail, toate detaliile despre curs (inclusiv programul, zilele si orele de desfasurare). Nu ai primit e-mailul? Verifica si in folderul Spam.
 • In e-mailul cu informatii complete despre curs, vei regasi butonul Finalizeaza INSCRIERE ONLINE. Apasa-l cu incredere si completeaza campurile obligatorii.
 • La Pasul 4 al formularului, alege una din metodele de plata disponibile. In campul Cod VOUCHER te rugam sa introduci codul #SummerSave si sa apesi pe butonul de validare.
 • Atentie! Reducerea de 40% se va aplica doar daca la Pasul 4 (Metode de Plata) ai ales Plata Integrala sau Plata in Rate cu Card de Credit.
 • In final, verifica informatiile introduse si apasa butonul FINALIZARE.

*Regulamentul Campaniei


 • Reducerea de 40% este valabila pentru Inscrierile Finalizate ONLINE (in perioada 17 Iunie – 24 Iunie) si se aplica doar la plata integrala a cursului. Inscrierea se considera finalizata doar in momentul achitarii cursului.
 • Atentie! Reducerea de 40% este valabila pentru inscrierea la cursurile care sunt programate sa inceapa in perioada 17/06/2019-31/08/2019. In cazul in care nu puteti participa la cursurile care incep in aceasta perioada, reducerea se anuleaza.
 • Codul VOUCHER poate fi folosit de mai multe ori de catre aceeasi persoana.
 • Reducerea de 40% nu se cumuleaza cu alte reduceri.
 • Locurile ce pot beneficia de Reducerea de 40% sunt limitate! In cazul in care limita locurilor alocate acestei campanii a fost atinsa, ne rezervam dreptul de a pune stop promotiei inainte de termenul limita: 24 Iunie 2019.

#SummerSave


 

Vezi aici lista completa de cursuri
sau alege un domeniu:

Design
Fashion
Cooking
Organizare Evenimente
Arte Vizuale
Grafica si Proiectare
Comunicare & Online Marketing
Business si Management
Beauty
Hobby


Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.