In urma cu 3 ani, in luna MAI a anului 2013, prima grupa de design interior incepea o frumoasa calatorie in lumea designului alaturi de titularul cursului, arh. Miruna Ardelean. Acest proiect, in care a fost investita foarte multa pasiune si ambitie si-a propus sa initieze in designul de interior persoanele pasionate de frumos si suntem bucurosi ca am reusit sa ne atingem scopul.

Acest articol se adreseaza tuturor prietenilor nostri care au urmat cursul de design interior in cadrul Atelierele ILBAH! LA MULTI ANI!

In tot acest timp am avut placerea sa cunoastem foarte multi oameni frumosi care au apreciat conceptul Atelierele ILBAH. Acestia sunt acum prietenii nostri si pe toti ne-a legat pasiunea pentru design.

cursuri-design-interior-Atelierele-ILBAH

3 ani extraordinari de Design alaturi de Arh. Miruna Ardelean

Cu ocazia aniversarii a celor 3 ani de Design Interior la Atelierele ILBAH, arh. Miruna Ardelean, trainerul cursului, a dorit sa  ne impartaseasca gandurile sale.

design-interior

 

„Pasiunea face lumea sa se invarta. Dragostea pentru frumos ne face lumea mai sigura si mai frumoasa. Inconjoara-te de frumos si vei vedea ca stii sa traiesti frumos. Designul de interior spune mereu o poveste, povestea sufletelor noastre.” Cred cu tarie si spun mereu acest lucru.  

Sa facem oameni fericiti si clienti impliniti este rolul nostru ca specialisti in domeniu. Cursul de design interior si-a propuns de la inceput sa cultive pasiunea si dragostea pentru frumos a celor interesati sa evolueze si sa isi cultive cunostintele in domeniu. Colaborarea dintre mine si Atelierele ILBAH a pornit dintr-o chimie pe care doar oamenii predestinati o au :). M-am simtit de la inceput ca acasa si mi-am dorit mereu sa construim impreuna. 

Eu cred ca oamenii nu se intalnesc intamplator si mai cred ca si cursantii care-mi pasesc pragul cursului meu de design interior se aleg si astfel devenim o MARE FAMILIE.  

In tot acest timp am cunoscut oameni extraordinari si am legat prietenii puternice pentru totdeauna, iar asta ma bucura cel mai mult. Cea mai mare satisfactie a mea profesionala ca si trainer este cand vad in cursantii mei adevarati profesionisti dupa ce urmeaza atat cursul de baza, cat si cel dedicat specialistilor, modulul de avansati. Workshop-urile gandite punctual unei tematici nu fac decat sa le imbogateasca cunostintele pe care sigur le vor folosi alaturi de clientii lor. Ma bucur alaturi de ei, de reusitele lor si ii incurajez mereu sa-si depaseasca limitele facand lucruri surprinzatoare.”

MULTUMESC si LA MULTI ANI tuturor prietenilor nostri pasionati de

DESIGN-ul EDUCAT! 

arh. Miruna Ardelean, Atelierele ILBAH