A venit momentul sa daruiesti un cadou inteligent, un cadou care sa ii foloseasca o viata!

Anul acesta, Mos Craciun investeste in dezvoltarea ta si a celor dragi.
Ai 25% reducere la orice curs organizat de Atelierele ILBAH.

20off-reducere


Trebuie doar sa completezi formularul de inscriere de pe pagina cursului pe care vrei sa il urmezi sau sa il faci cadou, mentionand codul: #CursCADOU

Achizitioneaza Voucher-ul Cadou pana pe 22 decembrie 2016 si beneficiezi de oferta PROMOTIONALA! Ofera voucherul cadou chiar ACUM unei persoane dragi, iar aceasta poate sa participe la curs, ORICAND, atunci cand programul ii permite.
*Oferta este valabila doar pentru plata integrala. Reducerile nu se cumuleaza si se aplica la pretul final afisat pe site!


grafica-cursuri-atelierele-ilbah

Renunta la hainele de duzina sau cele inutile si invata sa iti creezi propriile tinute unicat, urmand cursul de Design Vestimentar.

Nu va mai fi nevoie sa cauti cu disperare un aranjament floral potrivit pentru evenimentul la care vei participa. Vei putea sa il creezi chiar tu, daca te inscrii la cursul de Decorator Floral.

Uita de programarea la salon! Vei putea sa te machiezi singura, ca un profesionist, dupa absolvirea cursului de Automachiaj! Vrei sa mergi mai departe? Sa devii make-up artistul prietenelor tale? Cu siguranta vei alege cursul de Machiaj Profesional!

Te-ai gandit sa iti amenajezi singur locuinta ta sau a celor dragi in prag de sarbatori? Urmeaza cursurile de Design Interior si vei avea, cu siguranta, cea mai frumoasa locuinta!

Pozele tale vor fi si mai frumoase, daca te vei inscrie la cursul de Photoshop! Ce sa mai spunem de imaginea firmei tale care dupa cursul de PR va deveni una de succes!

Lista alegerilor tale poate continua! Portofoliul nostru de oportunitati este vast. E timpul sa urmezi un curs marca Atelierele ILBAH si sa faci o schimbare in viata ta pentru anul 2017. Daca nu te-am convins pe tine, poti alege sa oferi cursul CADOU!

#CursCADOU


Daruieste, este luna cadourilor! Alege sa schimbi viata unei persoane dragi. Va avea sansa sa inceapa o cariera in domeniul in care, pana acum, doar a visat.

Lista cursurilor care iti pot schimba viata este AICI.