La multi ani 2016!

Ne dorim ca noul an sa va aduca speranta unui nou inceput, energia necesara pentru a va implini toate obiectivele, puterea de a aprecia fiecare zi si intelepciunea de a face lucruri cu adevarat importante.

Inceputul de an, reprezinta pentru multi dintre noi ocazia perfecta de a planifica lucrurile pe care ni le dorim cu ardoare sa se intample. Cei mai multi dintre noi ne vom gandi la cum putem sa avansam pe plan profesional sau sa ne urmam visele.

Stabileste-ti obiectivele!

Daca iei in considerare sa iti schimbi cariera in noul an sau vrei sa avansezi in pozitia actuala, incearca sa iti faci un plan foarte bine stabilit, de la care sa nu te abati. Incearca de asemenea sa iti imparti anul in etape profesionale si stabileste-ti foarte clar obiectivele pe care doresti sa le atingi.

Fii realist, dar increzator in puterile proprii! Descopera-ti pasiunile: poti sa reusesti cu adevarat doar daca iubesti ceea ce faci.

rezolutii-2016-atelierele-ilbah

Analizeaza-ti foarte bine optiunile

Reflecta asupra calitatilor si aptitudinilor tale. Domeniul sau postul pe care doresti sa il ocupi trebuie sa iti solicite la maxim punctele forte. Incearca sa faci alegeri in functie de cunostintele pe care le detii si de perspectivele pe care domeniul ales ti le poate oferi.

Aloca-ti timp pentru perfectionare si dezvoltare personala!

Pentru a reusi trebuie sa te diferentiezi de ceilalti. Incearca sa devii mai bun in ceea ce faci. Participa la cursuri si workshopuri si lasa-te indrumat de specialisti. Alege sa urmezi chiar si cursuri de dezvoltare personala sau soft-skills care te vor ajuta sa iti intaresti CV-ul sau calitatile ce te vor recomanda pentru domeniul ales.

delivering_the_difference-Atelierele-ILBAH

Incepe de astazi!

Nu lasa pe maine ce poti face azi. Profita de oportunitati si alege sa faci lucrurile la timpul lor. Multe idei bune sau obiective ajung sa nu mai fie realizate niciodata datorita cotidianului care tinde sa ne consume intreaga energie. Tine-te de plan si fii convins ca astfel se va face diferenta. Cei care au succes sunt cei care au avut incredere in visul lor si au facut ca lucrurile sa se intample.

 Da-i sansei o sansa!