Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

2-3 Noiembrie: Te invitam la #Creativo no. 7 – Cel mai mare eveniment cu si despre Fashion din Romania!

Stiai ca Atelierele ILBAH este co-organizator al #Creativo?


Te asteptam pe 2-3 Noiembrie la ARCUB pentru a participa la un adevarat festival al creativitatii. La #Creativo iti vei da intalnire cu designeri ai momentului, stilisti, cei mai cunoscuti influenceri, antreprenori, dar si persoane care te pot ajuta sa iti indeplinesti visul oferindu-ti finantare, consultanta sau chiar idei de afaceri. Vino la #Creativo si descopera tehnica de ultima generatie dar si cursuri autorizate in domeniul fashion.

Descopera Designers Expo Market (Expozitie cu vanzare a tinerilor designeri), dar si demonstratiile Gemini CAD Systems si Wilcom! In plus? Conferinte si Workshopuri gratuite, dar si reduceri substantiale la cursurile Atelierele ILBAH din domeniul Fashion precum: Design Vestimentar, Proiectare Vestimentara, Stilism, Croitorie.

organizatori-creativo-7-atelierele-ilbah


Te-ai inscris la Conferintele si Atelierele #Creativo?
Accesul este gratuit. Locurile sunt limitate.


Detalii si inscrieri pe: club-creativo.ro


Conferinte #Creativo no.7


 


Ateliere #Creativo no.7


 


Seminarii #Creativo no.7Organizatori: Atelierele ILBAH, Brodat și Cusut, Brother, Tipare de Croitorie.

Eveniment sustinut de Banca Transilvania.

Parteneri princilapi ARCUB, Primaria Capitalei, Primaria Capitalei, BeautyOne, Prym, Wilcom, Gemini CAD Systems, Geko, Mimaki, Emidale

Parteneri: Metal Creativ, Exotique, Vitamin Aqua, Sloop, Beraria H, Gramma Wines

Colaboratori: La Projet D’Amour, PTIR, Mirela Diaconu, Silvia Serban, Veronica Frisan

Parteneri media: Revista BIZ, A list Magazine, DivaHair.ro, Business Texin, Radar de Media, Marea Dragoste, Revista Atelierul, Sava Ionut, InStilulMeu.ro, The Socialite, Social Agenda, IQool, Bucharest Style, Famost, Revista FPM, e-femeia.ro

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.