Pe data de 17.09.2021 a avut loc conferinta ๐Ÿ๐ŸŽ ๐๐€๐’ฬฆ๐ˆ ๐’๐๐‘๐„ ๐’๐”๐‚๐‚๐„๐’, la Atelierele ILBAH, unde Andreea Retinschi Photography , Silvia Serban Official ศ™i Ellena Gemini au raspuns intrebarilor participantilor tare curiosi, de โ€œretetaโ€ spre succes ca freelancer. Alaturi de Anamaria Ionescu, moderatoarea evenimentului, conversatia a fost din ce in ce mai interesanta si mai picanta.

Andreea Retinschi este un tanar fotograf tare talentat. De cativa ani este freelancer, iar acest lucru ii ofera o libertate mai mare cand vine vorba de alegerile profesionale pe care le face. A studiat in Canada, mai precis in Toronto, dupa care s-a intors in Romania, unde nu a facut altceva decat sa se dedice exclusive fotografiei. Face parte din proiectul People of TIFF si People of Electric Castle, care a fost propus de Banca Transilvania. In cadrul acestor proiecte a facut o treaba excelenta. Ii place sa fie organizata si se ghideaza dupa faptul ca in spatele oricarui proiect trebuie sa existe un concept, iar conceptele de la care porneste sunt notabile. Cumva reuseste sa imbine zona de freelance cu zona de corporate, si o face foarte bine.

Ellena Gemini este stylist, consultant de imagine, castigatoarea sezonului 5 โ€œBravo ai stil!โ€. Pasiunea ei pentru fashion a evoluat intr-un mod impresionant. Odata cu castigarea concursului โ€œBravo ai stil!โ€, Ellenei i s-au deschis portile in industria fashion. Astazi este stylist, personal shopper la event si editorial styling, iar de ceva timp are propriul sau brand de haine. Toate aceste job-uri ii aduc satisfactie si implinire, pentru ca face ceea ce o implineste pe plan professional.

Silvia Serban este un designer vestimentar fenomenal. De peste doua decenii, brandul Silvia Serban s-a remarcat propunand tinute care nu au urmat tendinte, ci au redefinit stilul si au reinterpretat notiunea de imbracaminte. Motto-ul Silviei โ€œLumea e o scena si noi suntem actoriiโ€ este definitia stilului sau. Nu face haine โ€œin tendinteโ€, ci creeza tendinte care vor deveni haine pe scenele lumii. Zona freelance ii prinde foarte bine, iar de-a lungul timpului a cumulat experienta si informatie despre cum sa faca sa-si mentina succesul dupa propriile reguli.

Invitatele noastre au dezvaluit secrete, iar Q&A-ul a fost unul neasteptat de antrenant. Timp de 2 ore a avut loc o reala dezbatere, despre ce inseamna lumea freelance, despre plusurile si munisurile pe care le aduce, iar vasta experienta a invitatelor a oferit solutii diferite, astfel incat, fiecare participant in parte, a avut de unde sa aleaga โ€œretetaโ€ spre succes, care sa i se potriveasca cel mai bine.

Un designer vestimentar, un stilist vestimentar si influencer si un fotograf s-au completat frumos in discutie si au avut grija sa sublinieze faptul ca, plusurile nu exclud minusurile, ca minusurile nu omoara sansa oricarui plus, ca la un momentat dat echilibrul se aranjeaza si ca lucrurile frumoase se intampla atunci cand ai deschidere. Cand iti setezi bine niste principii pe care sa le urmezi si intelegi ca trenul care vine astazi, nu mai vine si maine, iti este mai usor sa parcurgi un drum de care sa fii mandru. Aceasta este lectia invatata la conferinta.

Vineri seara, oamenii au plecat de la Atelierele ILBAH cu mai multa incredere in ei si cu emotia intrevederii, de data aceasta cu mai multa claritate, a unui succes posibil. Posibil si pe cont propriu, astfel incat regulile jocului sa fie stabilite de ei.

Multumim Anamaria Ionescu, Silvia Serban, Ellena Gemini, Andreea Retinschi ca ati luat parte la acest eveniment frumos, ca ati adus lumina in mintea oamenilor si caldura in sufletul lor.

Atelierele ILBAH isi deschide usa celor pasionati, celor care vor sa se autodepaseasca si sa-si implineasca visele. Vine cu raspunsuri acolo unde sunt intrebari si cu solutii acolo unde este nevoie. Invata la Atelierele ILBAH! Asa cum v-am obisnuit: โ€œDa-i sansei o sansa!โ€โ€ฆREALA. โ†’ https://www.ateliereleilbah.ro/lista-cursuri/

Va invitam sa vedeti imagini din cadrul conferintei aici.