Cosmobeauty a fost, inca o data, o „colectie” de oameni frumosi. Iar ZIF 2018, eveniment derulat in cadrul Cosmobeauty, a scris, pentru prima data, povestea. Una a oamenilor stilati, rafinati si nobili, atat prin comportamentul ales, cat si prin frumusetea exterioara, care a emanat simplitate si bun gust.


Intregul eveniment a “respirat” frumusete.


ZIF 2018 un eveniment wow,  in cadrul caruia s-au vazut bucuria si pasiunea in ochii  tuturor participantilor. Oameni fascinati de tot ceea ce inseamna industria Beauty, oameni suta la suta reali, cu emotii si trairi unice, care au stiut sa fructifice la maximum  ce au gasit, pe parcursul a patru zile, la Crystal Palace Ballrooms. Si, da, au gasit tot ce au vrut din aceasta sfera a frumosului si au folosit strict ce au avut nevoie.

Cosmobeauty, aflat la ceas aniversar, si ZIF 2018, derulat in premiera sub egida Cosmobeauty, a fost despre frumusete, transmisa intr-un mod remarcabil si ireprosabil. Au fost masterclass-uri si atelierele gratuite la care s-au inscris peste 1200 de participanti, avizi sa cunosca cat mai multe despre domeniul Beauty.

10-ani-Cosmobeauty-1-an-ZIF-Atelierele-ILBAH-1


Masterclass-uri care au facut senzatie


Dincolo de standuri expozitionale ale unor branduri de top din industria  de frumusete, evenimentul a insemnat masterclass-uri, unde traineri si specialisti in domeniu au  sustinut demonstratii inedite si explozive de Hairstyle si Make-Up.

Carmen Burci si Mirela Pancu le-au aratat celor prezenti intr-un numar foarte mare, ce inseamna un styling de exceptie atunci cand vorbim de niste imagini de senzatie, cuprinse in photobook-ul de nunta, iar Alex (Fox) Barbulescu, omul care a reusit ,de doua ori consecutiv, sa castige titlul de “ Best Hairstylist” din Romania, alaturi de Mihaela Rotaru, makeup artist desavarsit, ambii traineri Atelierele ILBAH, au impresionat intreaga asistenta prin realizarea unui Retro Look de senzatie.


Ateliere pentru pasionatii de Beauty


Evenimentul, derulat pe parcursul a patru zile dedicate integral frumusetii, a insemnat si ateliere. Unele unde doamnele, dar si domnii s-au putut bucura de prezenta formatorilor carismatici ai  Atelierele ILBAH, care, alaturi de cursanti, dar si fosti absolventi ai celei mai bune scoli de formare profesionala, au stiut sa ofere o experienta unica, sa explice fiecare detaliu pe intelesul tuturor , primind, la final, cei-i drept, neoficial, calificativul 10.

Ca vorbim de atelierele de Make-Up, Masaj, Pictura pe Unghii, Hairstyle sau Cosmetica, totul s-a derulat la modul cel mai profesionist cu putinta.

10-ani-Cosmobeauty-1-an-ZIF-Atelierele-ILBAH-2


Join us at the bar… Beauty Bar


Senzatie a facut, in cadrul acestui eveniment si Beauty Bar-ul Atelierele ILBAH. Un loc  cald si primitor, care a atras prin unicitate, inedit si atmosfera relaxata si prietenoasa  in care a fost  intampinat publicul vizitator. Beauty Bar-ul a insemnat, timp de patru zile neintrerupte, servicii gratuite de machiaj profesional si coafura, folosite fiind doar produse de top. Beauty Bar-ul  Atelierele ILBAH A a mai insemnat ceva: crearea unei relatii autentice cu publicul, atentie si respect fata de ce a insemant fiecare vizitator in parte si incercarea permanenta, de altfel una dintre preocuparile de baza ale Atelierele ILBAH, de a raspunde nevoilor celuilalt.

10-ani-Cosmobeauty-1-an-ZIF-Atelierele-ILBAH-3

Photo Credits: Oana Goangă & Alin Năstase