Show-ul se mută la Indagra Food, intre 29 octombrie si 2 noiembrie, unde pasionatii de gastronomie se vor bucura de o experienta culinara spectaculoasa. „Chefi la cutite”, in parteneriat cu Atelierele ILBAH, vor realiza un show culinar care aduce adrenalina din platoul TV, direct pe scena Indagra Food, la ROMEXPO.

Ce se intampla cand „Chefi la cutite” parasesc platoul TV si intră in mijlocul publicului?

In stand-ul Atelierele ILBAH x Chefi la Cutite, pe parcursul celor cinci zile, publicul va avea parte de un mix de evenimente.

Astfel, sambata, pe 1 noiembrie, Mihai Dragomir, castigatorul Sezonului 13 „Chefi la cutite”, in prezent Head Chef al unui restaurant de gastronomie contemporana romaneasca, si Claudiu Ghergut, castigatorul sezonului 15, care face parte din echipa unui restaurant distins cu o stea Michelin, vor oferi publicului demonstratii culinare live, un adevarat show al gustului si al creativitatii, marca „Chefi la cutite”.

Trecem in etapa urmatoare, cu 4 workshop-uri speciale

Pe langa show-urile realizate in parteneriat cu „Chefi la cutite”, vizitatorii vor putea participa la o serie de workshop-uri culinare sustinute de unii dintre cei mai talentati traineri Atelierele ILBAH. Acestia vor demonstra cum se pot combina pasiunea, tehnica si rafinamentul;

  • Alexandra Mustata, trainer-ul Cursului de Cofetar, din cadrul Atelierele ILBAH, va pregati, alaturi de participanti Tarte cu marmelada de zmeura si mascarpone, dar si Rulada cu crema de ciocolata si cafea.
  • Chef Catalin Constantin și Chef Stefan Chirita, trainerii Cursului de Bucatar, din cadrul Atelierele ILBAH, vor pregati Risotto cu dovleac si bacon, Noodles cu legume, dar si cu pui,Tarte Tatin si Shakshukah.
  • Sorina Culita, trainer-ul cursurilor de Bucatarie Vegana si Bucatarie Raw-Vegana, va pregati Rulouri de sushi si pachetele de primavara si Batoane si bomboane raw-vegane.

Mai multe detalii despre workshop-uri, aici.

Parteneriatul dintre Atelierele ILBAH si „Chefi la cutite” pune accent pe educatie si dezvoltarea noilor concepte culinare. Evenimentul este o sursa de inspiratie pentru toti cei care isi doresc sa exploreze gastronomia moderna, de la pasionati pana la profesionisti din domeniu.

La Indagra Food 2025, gatitul devine spectacol! Va asteptam la Romexpo, în Pavilionul B1.