BEAR HUGS Tree

a strans 40.000 Euro

pentru Salvati Copiii


BEAR HUGS Tree, bradul Atelierele ILBAH conceput de arh. Miruna Ardelean, a strans 40.000 EUR pentru  Salvati Copiii Romania in cadrul Festivalul Brazilor de Craciun. Festivalul este cel mai mare eveniment caritabil la care au participat 30 designeri renumiti, unde companii precum Catena, Kaufland sau LIDL liciteaza si ofera sume uriase de bani.

Anul acesta a gazduit cel mai mare festival de pana acum, au participat 30 de designeri. Deoarece numarul lor a fost asa mare, doar 16 dintre cei 30 de brazi au fost licitati in seara de gala, iar cu mare bucurie spunem ca bradul nostru a fost una dintre vedetele serii.


BEAR HUGS Tree – Brave. Equality. Alive. Rebirth. Happiness. Unity. Gratitude. Special


Suntem foarte mandri de participarea noastra la Festivalul Brazilor de Craciun. A fost unul dintre proiectele de suflet, la care visam de ani de zile. Iata ca anul 2019 a fost un an special, un an al viselor implinite atat pentru noi, cat si pentru toti copiii care vor fi ajutati cu banii stransi in cadrul evenimentului – peste 685 000 euro.

Multumim Arh. Miruna Ardelean si echipei Atelierele ILBAH, fiecare dintre noi am participat la acest BRAD unic, brad ce a strans 40000 euro!!! Pe data de 12 decembrie am trait cele mai mari emotii de pana acum, emotii constructive, a fost o seara unica, o seara in care am simtit cum toata munca noastra de 7 ani a ajutat la strangerea acestor bani, pentru copiii din medii defavorizate care au nevoie de educatie! Noi asta livram, EDUCATIE si din acest motiv bucuria este si mai mare. Bradul Atelierele ILBAH a fost in TOP 3 brazi licitati in cadrul evenimentului, fiind cea de-a treia suma cea mai mare, stransa pentru Salvati Copiii.

O simpla idee, a dus la un proiect minunat, in care arh. Miruna Ardelean si echipa de PR si Marketing Atelierele ILBAH au crezut si i-au dat viata! O idee prin care am reusit sa donam in final 46000 euro, 40000 euro donati de Catena, prin achizitionarea bradului si 6000 euro donati direct de Atelierele ILBAH, ca sponsor GOLD.


Suntem bucurosi ca am avut posibilitatea de a da mai departe!

Va multumim inca o data si va uram Sarbatori Fericite!