Cursantii Atelierele ILBAH, de la cursul de Fotografie, au fost fotografii principali in cadrul ELLE STYLE AWARDS 2018 – cel mai asteptat eveniment monden din Romania!


Vedete, designeri, modele, persoane publice, artisti sau influenceri si-au dat intalnire sub lumina reflectoarelor la ELLE STYLE AWARDS 2018, gala ce a avut loc pe 13 Noiembrie chiar in sala mare a Palatului Parlamentului. Acestia au conturat tabloul perfect al celui mai stralucitor eveniment din Romania, acceptand provocarea ELLE de a adopta dress-codeul „Glitter / Noir / Extravaganza”.

In cadrul ELLE STYLE AWARDS, intr-o seara de vis, o seara a excelentei, au fost premiate cele mai importante personalitati ale modei si vietii artistice romanesti. Totul a fost la superlativ…

In acest context unic, cei mai talentati participanti de la Cursurile de Fotografie Atelierele ILBAH au avut ocazia sa fie principalii fotografi din cadrul ELLE STYLE AWARDS 2018. Andreea Gabor, Claudiu Pregea, Iulian Madalin, Stefan Toma si Teodora Stoian sunt cursantii Atelierele ILBAH care au avut curajul de a-si asuma aceasta responsabilitate imensa, dupa numai cateva luni de curs.

Un curs de fotografie foarte bine structurat, cum este cel de la Atelierele ILBAH, iti poate oferi intr-un timp scurt toate informatiile si increderea de care ai nevoie pentru a realiza fotografii la cel mai inalt nivel! Acum fotografiile realizate de acesti tineri talentati au ajuns pe paginile celor mai mari tabloide din tara.


Multumim revistei ELLE pentru increderea acordata! Stim ca pentru ca totul sa iasa perfect este nevoie de timp, dar si de cei mai buni. Organizatorii au inceput pregatirile pentru eveniment cu cel putin un an inainte, iar faptul ca talentatii cursanti Atelierele ILBAH au fost alesi ca fotografi principali in cadrul ELLE STYLE AWARDS ne onoreaza.

„Da-i sansei o sansa!” este deviza Atelierele ILBAH iar participarile noastre la acest tip de evenimente se pot traduce prin experiente perfecte de invatare pentru cursanti, dar si prin sanse de afirmare pentru cei mai talentati dintre ei!

 

Mai multe detalii despre Curs de Fotografie Atelierele ILBAH, aici:
Curs Fotografie