Ne bucuram  pentru fiecare om care ne calca pragul, pentru fiecare om care are incredere in noi si alege sa isi urmeze visul la Atelierele ILBAH. Ne bucuram cand persoane publice aleg  Atelierele ILBAH, deoarece acest lucru vine sa confirme inca o data faptul ca  facem lucrurile cu profesionalism si seriozitate.

Roxana Ciuhulescu este una dintre persoanele publice care a ales Atelierele ILBAH in momentul in care s-a gandit la o noua provocare in viata profesionala.  Roxana urmeaza cursul de PR-PUBLIC RELATIONS  unde o are ca trainer pe Ines Turturica.

Dupa 15 ani in care a fost in lumina reflectoarelor, Roxana Ciuhulescu a decis ca a venit momenul sa isi foloseasca toate cunostintele acumulate,  intr-o noua meserie atat de cautata in Romania, cea de PR.

Roxana ne-a povestit ca  o cariera in PR i s-a parut o continuare fireasca a anilor in care a lucrat in presa si televiziune, mai ales ca in aceasta perioada se ocupa de partea de comunicare in cadrul  unor proiecte de suflet din zona automobilistica.

Roxana ne-a mai marturisit ca a aflat despre Atelierele ILBAH de la alti prieteni care au facut cursuri aici, ca  este bucuroasa cu alegerea  facuta si se intoarce cu drag la scoala , mai ales ca o are ca trainer pe fosta ei colega din trustul Media PRO,  Ines Turturica.