Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Job-uri

Oferte de angajare

Job-uri Atelierele ILBAH

Stim ca pe site-urile de job-uri sunt foarte multi candidati si astfel, sansele de a va atinge obiectivele sunt mici. De asemenea, stim ca mai importanta este calitatea decat cantitatea.

Atelierele ILBAH se afla intr-o stransa colaborare cu potentialii angajatori, acestia fiind in cautare de personal calificat si bine pregatit. Atelierele ILBAH devin referinta pentru angajatori, care cer si primesc constant date si rapoarte privind progresul cursantilor nostri. Sunt urmariti intotdeauna candidatii cu potential real (cursanti sau fosti cursanti Atelierele ILBAH).  Ofertele de munca disponibile sunt prezentate fie in salile de curs, fie sub forma de recomandare directa a trainerului dvs.

 

Chiar si noi ne dorim colegi! 

Suntem in cautare de colegi noi care isi doresc sa faca parte din echipa Atelierele ILBAH si care cred ca ne pot ajuta in atingerea obiectivelor.

Cautam oameni ambitiosi, talentati, buni profesionisti care impartasesc ideile noastre si se incadreaza profilului candidatului ideal. Daca vrei sa ni te alaturi asteptam CV-ul tau pe adresa de e-mail: office@ateliereleilbah.ro !

Trimite-ne CV-ul tau

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.