Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Formularul tau de inscriere a fost trimis cu succes!

Felicitari! Formularul a fost trimis cu succes.

Afla care sunt pasii urmatori!

Consultantii Atelierele ILBAH o sa va raspunda in cel mai scurt timp posibil.

Vei primi pe adresa de e-mail introdusa in formular toate informatiile despre cursul ales. Daca nu ai introdus o adresa de e-mail valabila consultantii Atelierele ILBAH te vor contacta pe numarul de telefon introdus in formular.

Astfel, vei afla informatii despre zilele de desfasurare ale cursului, tipuri de program, acte necesare, modalitati de inscriere, modalitati de plata, etc.

Daca mesajul nu apare in INBOX nu uita sa verifici si folder-ul SPAM (sau Junk) pentru mail-urile ce intra eronat in acest folder.

Iti multumim ca ai ales Atelierele ILBAH!

 

poza-plic

Navigheaza mai departe catre pagina de Contact pentru a afla unde ne poti gasi: Pagina contact

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.