Curs 3ds Max – Vizualizari Arhitecturale Afla rapid: Pret, Durata, Data incepere… Vrei sa poti realiza imagini foto-reale cu ajutorul 3ds Max? Trainerii de la RENDERTHING te vor invata sa creezi randari in domeniul vizualizarilor arhitecturale (randari de exterior si more »

Comments Off on Curs 3ds Max – Vizualizari Arhitecturale

Curs AutoCAD – Proiectare CAD Afla rapid: Pret, Durata, Data incepere… Fie ca sunteti la inceput de drum sau lucrati deja in domeniu si doriti sa va perfectionati, va invitam sa participati la cursurile de AutoCAD 2D pentru a descoperi secretele more »

Comments Off on Curs AutoCAD- Proiectare CAD

Photoshop este cel mai cunoscut program de editare a imaginilor, web design, logo-design si alte discipline mass-media, fiind folosit de majoritatea graficienilor din intreaga lume, designeri dar si de oameni obisnuiti. Photoshop, programul oferit de Adobe, este extrem de complex avand more »

Comments Off on Curs Photoshop

Retelele de Socializare au devenit o necesitate in strategia de Online Marketing a oricarei organizatii. Utilizeaza eficient retelele de socializare si instrumentele de marketing disponibile pentru a-ti construi o prezenta online solida si pentru a-ti transforma audienta in clienti! Urmeaza more »

Comments Off on Curs Social Media

Atelierele ILBAH 2018 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.