Curs Automachiaj (Self Make-up) Invata de la profesionisti cum sa te machiezi singura! Afla rapid: Pret, Durata, Data incepere… Machiajul este in primul rand expresia personalitatii tale, apoi arta si pasiune. Joaca-te cu texturi si culori, forme sau umbre pentru a obtine more »

Comments Off on Cursuri Automachiaj (Self Make-up)

Curs Extensii gene Fir cu fir, 2D si 3D Afla rapid: Pret, Durata, Data incepere… Ce femeie nu isi doreste sa aiba gene lungi si voluminoase? Iata un NOU fenomen ce ia nastere in domeniul infrumusetarii: aplicarea extensiilor de gene more »

Comments Off on Curs Extensii gene Fir cu fir, 2D si 3D

Curs Colorimetrie Afla rapid: Pret, Durata, Data incepere… Colorimetria este in aceeasi masura stiinta si arta! Prin cunostintele teoretice si abilitatile dobandite practic de-a lungul cursului, vei reusi sa creezi magie transpusa prin culoare. Vrei sa devii un profesionist in colorimetrie? more »

Comments Off on Curs Colorimetrie

Workshop-uri NAIL ART Atelierele ILBAH organizeaza o serie de workshop-uri in domeniul Nail Art, la care va invitam sa participati pentru a fi la curent cu toate tehnicile si tehnologiile noi. Analizati oferta noastra de workshopuri in domeniul Nail Art more »

Comments Off on Workshop-uri NAIL ART

Atelierele ILBAH 2018 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.