Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Curs 3ds Max | Online LIVE |
Online LIVE

Descriere

Curs 3ds Max Online LIVE

Vizualizari Arhitecturale

Vrei sa inveti sa folosesti cel mai puternic program de grafica 3d din lume? Cursul ales de sute de cursanti din Romania este acum disponibil si Online in varianta LIVE. Cu ajutorul tehnologiei inlaturam bariera distantei si ajungem la pasionatii din intreaga tara, sau chiar din lume: Curs 3ds Max – Online LIVE.

Curs 3ds Max | Online LIVE |: Invata cum sa realizezi Vizualizari Arhitecturale ale proiectelor tale, intr-un curs la distanta, pe care il poti urma din confortul propriei case. Cursul se desfasoara in format Online, in direct cu trainerii specialisti. Structura cursului de 3ds Max | Online LIVE | este similara cu cea a cursului pe care il realizam fizic la sediile noastre, inca din 2012. Detalii aici…


Inscrie-te Online, in luna August 2020, folosind codul #ONLINE, si beneficiezi de 50% reducere la orice curs Online LIVE. Locurile sunt limitate! Detalii aici…


Curs 3ds Max | Online LIVE | – Garantam rezultatele cursului! Daca participi la toate sedintele, realizezi toate temele si aplicatiile practice, vei ajunge la un nivel avansat de utilizare al 3ds Max, in domeniul vizualizarilor arhitecturale.


Rezultatele obtinute la finalul cursului sunt impresionante! Trainerii nostri se asigura ca toate notiunile si tehnicile predate sunt intelese si asimilate corect de catre cursanti, interactiunea dintre participanti fiind facilitata tocmai de acest format LIVE al cursului Online.

Cursantii urmaresc pasii si indicatiile trainerului, prin optiunea de partajare a ecranului (share screen), apoi realizeaza ceea ce au vazut pe propriul laptop/PC. Odata ce cursantii au terminat, trainerul trece la explicarea notiunilor urmatoare. In plus, cursantii primesc tutoriale video realizate de trainerii nostri, dar si teme consistente ce trebuie realizate de la o sedinta la alta!

Curs-3ds-max-autorizat-acreditat-Bucuresti-Cluj-Napoca-vizualizari-arhitecturale-3d

Cursul 3ds Max | Online LIVE |se adreseaza pasionatilor de arhitectura, design interior, design de obiect, dar si proiectantilor de mobilier care vor sa realizeze singuri simularile 3D ale proiectelor la care lucreaza. Desi este un domeniu complex, notiunile predate, dar si structura cursului permit o intelegere usoara, astfel ca, nu trebuie sa ai o experienta anterioara in domeniu. Trebuie doar sa stapanesti bine utilizarea calculatorului si sa fii pasionat peste masura! De restul ne vom ocupa noi!


From ZERO to HERO – Curs 3ds Max Online

Interfata
Modelare
Texturare
Iluminare
Optimizare scene
V-Ray si Corona
Randare Finala
Post Procesare
…& more


Beneficii| Online LIVE |

Curs Interactiv Online, sustinut in direct de traineri
Posibilitatea de participare de la distanta, din confortul propriei case
Comunicare excelenta, in timp real
Calitate Video si Audio excelenta
Interfata simpla, intuitiva, usor de folosit
Optiunea de partajare a ecranului (Share Screen).
Optiune Whiteboard. *Trainerul poate exemplifica anumite schite si desene folosind o tabla virtuala
La final primesti Diploma de Participare!
Mai multe tipuri de program. Vezi mai jos…

Cursul de 3Ds Max | Online LIVE | acopera toate notiunile necesare realizarii randarilor 3D destinate vizualizarilor arhitecturale. In cadrul cursului vei invata sa modelezi orice fel de obiect 3D, dar si sa realizezi materiale simple sau complexe. Impreuna, vom lucra atat scene de interior cat si de exterior, atat de zi cat si de noapte, pentru ca toate notiunile predate sa fie foarte bine intelese.


Cine sunt trainerii Atelierele ILBAH? La Atelierele ILBAH ai garantia ca vei avea parte de cea mai buna pregatire. Adevarati profesionisti, oameni de succes al caror nume se identifica cu ceea ce au realizat in domeniu sunt gata sa iti dezvaluie toate secretele acestei meserii, dar si sa iti impartaseasca din experienta lor! In ei, vei gasi motivatia de a deveni cel mai bun, dar si cunostintele de care ai nevoie pentru a reusi in domeniul ales.


Noi, ti-am adus mai aproape cursul mult dorit. Tu, trebuie doar sa te inscrii!


Ti-am pregatit mai multe tipuri de program din care sa poti alege:

1. After-Work
2. Matinal
3. Weekend

*intreaba care sunt zilele de desfasurare, orele sau chiar data de incepere.

curs-3ds-max-ONLINE-LIVE-vizualizari-arhitecturale-randari-3d (3)

Detalii Curs 3ds Max | Online LIVE |

Informatii Curs 3ds Max | Online LIVE |
Denumire-curs-autorizatDenumirea oficiala a cursului:
3ds Max | Online LIVE |
Training de specialitate: Vizualizari Arhitecturale. Cursantii trebuie sa aiba programul instalat pe Laptop/PC + conexiune la internet.

durata-cursDurata cursului: 12 sedinte (2,5 ore / sedinta)
*Intreaba care este programul (zile/ore)

calendar-cursuriInscrierile pentru urmatoarea grupa se fac pana la data de:
*Locuri libere:  / 16 

pret-cursCost curs: 1500 Lei
*de la 83,33 Lei/luna (…afla mai multe)

Diploma-de-participareLa final se acorda Diploma de Participare.

*le vei primi automat pe e-mail!

Reduceri-CursuriModalitati de plata:
I. integral: 50% Reducere
II. in 2 rate – prima rata: 300 Lei (va garanteaza inscrierea)
III. in 9 rate prin Card Avantaj, StarBT, Raiffeisen
* Plateste acum taxa de scolarizare prin Card Avantaj, StarBT sau Raiffeisen si beneficiezi de cele mai mici rate lunare, fixe, fara dobanda sau comision.
card-raiffeisen-9-rate-fara-dobanda-cursuri-autorizate-formare-profesionala-sfw-bucuresti-cluj-ploiesti-small

IV. Alte Carduri de Credit? Finalizand INSCRIEREA ONLINE poti sa platesti si prin:
rate-fara-dobanda-card-de-credit-pay-Atelierele-Ilbah-3

Locatia-Cursului

Acest curs se desfasoara:
Online LIVE
*Pentru organizarea sesiunilor Online LIVE vom folosi aplicatia ZOOM.

+4 0730 643 130
*Pentru orice fel de informatii suplimentare va rugam sa ne contactati! Puteti folosi “Formularul de Inscriere”, “Formularul de Contact”, mailurile sau numerele de telefon afisate pe site.

Acte Necesare Inscriere
 Copie dupa buletin/act de identitate

Alte cursuri Offline, pe care le poti urma fizic, la sediul nostru? 

 

3ds Max

–  la sediu –

SketchUp

– la sediu –

Autocad

– la sediu –

Photoshop

–  la sediu –

Share this:

Navigare rapida

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.